6o adidas Open Run 2014

6ο adidas Open Run 2014: Δίνουμε BOOST στην πόλη μας και γινόμαστε πάλι παιδιά!

Τετάρτη, 1 Οκτωβρίου, ΟΑΚΑ, 18:30

#BoostAthens like a kid!

 

Μετά από ένα ζεστό καλοκαίρι, η πιο αγαπημένη running παρέα επανέρχεται δυναμικά! Το 6ο Open Run της χρονιάς επιστρέφει στον χώρο του ΟΑΚΑ και μας προσκαλεί να συνεχίσουμε την αγαπημένη μας συνήθεια! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Τετάρτη 1η  Οκτωβρίου και ετοιμαζόμαστε να απολαύσουμε την πιο fun φθινοπωρινή διαδρομή. Κεντρικό σύνθημα είναι #BoostAthens like a kid με πολλές εκπλήξεις για όλους όσοι είναι ή αισθάνονται παιδιά!

Η παρέα των Open Runners μεγαλώνει συνεχώς! Φέτος, τα adidas Open Run πρωτοπορούν και αποκτώντας θεματικό χαρακτήρα μας δίνουν την ευκαιρία για ξεχωριστές running εμπειρίες. Αυτή τη φορά, η πιο cool running παρέα μας περιμένει στις 18:30 (οι εγγραφές ξεκινούν στις 17:00) για να «κατακλείσουμε» το ΟΑΚΑ και να γίνουμε πάλι παιδιά.

Οι δρομείς θα απολαύσουν ξεχωριστές διαδρομές των 5 & 10 χλμ ενώ οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν στην ειδικά διαμορφωμένη διαδρομή των 1,2 χλμ. και θα απολαύσουν δημιουργική απασχόληση και παιχνίδια με ήρωες του Disney!

Μην ξεχνάς:

  • Η συμμετοχή είναι δωρεάν, χωρίς περιορισμούς, ανεξάρτητα από την ηλικία ή τη φυσική σου κατάσταση.
  • Η εγγραφή σου γίνεται στο χώρο εκκίνησης, ενώ τα προσωπικά σου αντικείμενα θα φυλαχθούν με ασφάλεια.
  • Στο σημείο συνάντησης, σε περιμένει το πιο urban running party, με upbeat μουσική, energy drinks και snacks.
  • Θα τρέξεις τη διαδρομή υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων προπονητών που θα μοιραστούν μαζί σου running tips.
  • Μπορείς να επιλέξεις να τρέξεις μία από τις 3 εναλλακτικές διαδρομές (5χλμ. και 10χλμ. ή 1,2 χλμ.)
  • Θα δοκιμάσεις τα νέα adidas running προϊόντα και ίσως είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει running εξοπλισμό αξίας €500.

 

 

Όλοι οι Open Runners που θα παραδώσουν το bib τους στα καταστήματα adidas στην Αθήνα, θα μπορούν να αποκτήσουν adidas running ή training εξοπλισμό σε special prices, από την έναρξη του Open Run την 01.10 μέχρι και την 31.10 αποκλειστικά στα καταστήματα adidas στην Αθήνα. Μάθε τα πάντα εδώ: www.adidasrunningteam.gr.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)