5ο adidas Open Run

Δελτίο Τύπου.Ξεκινήσαμε από το κέντρο της πόλης, τρέξαμε βόρεια, γιορτάσαμε μια φιέστα τρεξίματος στο Πάρκο Τρίτση και τώρα κατεβαίνουμε νότια, στο τέρμα της Λεωφόρου Καβουρίου! Το 5ο adidas Open Run της χρονιάς έρχεται την Τετάρτη 9 Ιουλίου στις 19:30 (οι εγγραφές ξεκινάνε από τις 18:30), σε μία καλοκαιρινή διαδρομή, γεμάτη μουσική και εκπλήξεις!

Κάθε διαδρομή έχει το δικό της soundtrack και κάθε προπόνηση τον δικό της ρυθμό, γι’ αυτό και η adidas σε συνεργασία με το Spotify μας προσκαλούν να «ντύσουμε» το τρέξιμό μας με τους ήχους που μας ταιριάζουν καλύτερα. Οι Open Runners μπορούν να επισκεφθούν το www.spotify-adidas.com/boostyourrun από το κινητό τους τηλέφωνο και συμπληρώνοντας τα απαραίτητα στοιχεία, όπως την απόσταση που θέλουν να τρέξουν, τις μουσικές που αγαπούν και την ένταση της προπόνησής τους, να δημιουργήσουν μια playlist που θα ανοίγει στην εφαρμογή Spotify και θα ταιριάζει με την ατελείωτη ενέργεια του BOOST. To #BoostYourRun μας δίνει την δυνατότητα να διαλέξουμε τα μουσικά κομμάτια που μας εκφράζουν και που θα δώσουν στο τρέξιμό μας την ενέργεια και την ώθηση που χρειαζόμαστε ενόψει του 5ου adidas Open Run της χρονιάς!

Ο Mark Angelo, DJ και παραγωγός των μεγάλων dance hits, θα μας ξεσηκώσει με τους ήχους του αφού ολοκληρώσουμε τις διαδρομές των 4 & 8 χλμ. Επίσης η adventure team Cannibals Kayak House θα είναι εκεί με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να μυήσει κάποιους τυχερούς Open Runners που, μετά από κλήρωση, θα έχουν την ευκαιρία να «δροσιστούν» με μια μοναδική εμπειρία θαλάσσιου Kayak στον τερματισμό!

Βάζουμε τα ακουστικά μας, επιλέγουμε την αγαπημένη μας playlist, δένουμε τα κορδόνια μας (παίρνουμε μαζί και τα μαγιό μας!) και δίνουμε ραντεβού στο 5ο adidas Open Run της χρονιάς για την πιο καλοκαιρινή running εμπειρία!

 adidas Open Run Kavouri_4

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)