IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece

 To IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece πλησιάζειΕτοιμαστείτε!

Δηλώστε συμμετοχή στο πρόγραμμα εθελοντισμό και ζήστε την εμπειρία από κοντά

 

Λίγες μέρες έμειναν για την κορυφαία τριαθλητική διοργάνωση IRONMAN®70.3® VouliagmeniGreece που διοργανώνεται στην πόλη μας στις 21 έως 23 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία βρίσκεται που σας περιμένει να τη ζήσετε από κοντά αθλητικά, ως θεατής αλλά και με τη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα εθελοντισμού του της διοργάνωσης.

Οι εθελοντές αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας μιας διοργάνωσης και μέσα από το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® VouliagmeniGreeceοι συμμετέχοντες θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γίνουν μέρος της μεγαλύτερης τριαθλητικής οικογένειας, να εκπαιδευτούν σε διαφορετικούς τομείς διαχείρισης του αγώνα, να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες μέσα από τις ομάδες – δράσεις που θα συμμετέχουν και να έχουν την ευκαιρία να χαρούν μια διεθνή αθλητική διοργάνωση.

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® VouliagmeniGreece είναι εδώ για να δημιουργήσει αξέχαστες στιγμές τόσο για τους εθελοντές όσο και για τους αθλητές και τους συνοδούς τους που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο, με στόχο να βιώσουν έναν αγώνα – θρύλο, σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ευρώπης.

Η αξία του Εθελοντισμού στην εποχή μας

Τα χαμόγελα, το χτύπημα στην πλάτη, η ομαδική προσπάθεια, τα μπράβο, το συναίσθημα της προσφοράς είναι μερικά από τα βιώματα κάθε εθελοντή. Η συμμετοχή σε εθελοντικές δεν είναι υποχρεωτική αλλά μια πηγαία ανάγκη να προσφέρεις, μια στάση ζωής, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Μια ανιδιοτελής προσφορά του ατόμου που δίνει κίνητρα στο κοινωνικό σύνολο να αναπτυχθεί και να ευημερεύσει. Το άτομο αναπτύσσει δεξιότητες, ενισχύει τις προσωπικές του αξίες.

Θυμίζουμε πως το IRONMAN®70.3® Vouliagmeni Greece αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 2.000 τριαθλητές από ~60 χώρες μαζί με τους συνοδούς τους, οι οποίοι θα αγωνιστούν την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022, σε μία συναρπαστική διαδρομή, από την παραλία της Βάρκιζας προς την Ανάβυσσο και τη Βουλιαγμένη.

Όλοι μπορούν να εγγραφούν και να συμμετέχουν ενεργά στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® VouliagmeniGreeceεδώ.

Η Οργανωτική Ομάδα προσφέρει στους εθελοντές της διοργάνωσης:

          Όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διεξαγωγή του αγώνα και

των παράλληλων δράσεων, καθώς και τον ρόλο που θα αναλάβουν

          Γενική και ειδική εκπαίδευση για τη διεκπεραίωση του ρόλου τους

          Ρουχισμό, διατροφή

          Ασφάλιση κατά τη διάρκεια της εθελοντικής τους προσφοράς

          Βεβαίωση συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Πρόγραμμα Εθελοντισμού IRONMAN®70.3® VouliagmeniGreece στο Emailhumanpower@ezgreece.gr

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)