Open Water 3χλμ, 30 Ιουνίου 2012

Η Masters Dream Camp σε συνεργασία με το Ναυταθλητικό Όμιλο Αρίων Λουτρακίου, διοργανώνει το Σάββατο 30 Ιουνίου (11πμ) την Κολυμβητική Συνάντηση Λίμνη Βουλιαγμένη 2012. Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν κολυμβητές και κολυμβήτριες που έχουν συμπληρώσει το 13ο έτος της ηλικίας τους και βρίσκονται σε άρτια φυσική και ψυχική κατάσταση, αρκεί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν το απαραίτητο έντυπο αίτησης και αποποίησης ευθύνης.

Παιδιά έως 18 ετών χρειάζονται ενυπόγραφη άδεια από τον κηδεμόνα τους.

Ημερομηνία: Σάββατο, 30 Ιουνίου 2012

Ώρα Αγώνα: 11:00 π.μ.

Ώρα Προσέλευσης: 10:00 π.μ.

 

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αγωνιστούν με γυαλάκια ή μάσκα κολύμβησης, με μαγιό εγκεκριμένο όπως αυτό προβλέπεται από τη FINA και αφορά στο Open Water, στολή τριάθλου, ή ό,τι άλλο επιθυμούν. Πλευστικά ή κολυμβητικά βοηθήματα (σανίδες, πέδιλα, χεράκια, κ.λπ.) δεν επιτρέπονται, για λόγους ασφαλείας. Πριν την εκκίνηση οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αλειφθούν με λάδι, αντηλιακό, βαζελίνη, γράσο και οτιδήποτε άλλο επιθυμούν.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ:

Η εκκίνηση θα γίνει μποροστά από το Ypanema Seaside Food & Drinks, ενώ ο τρόπος της εκκίνησης (“beach start” ή εκκίνηση από το νερό) θα οριστεί την ημέρα του αγώνα.

 

ΑΠΟΣΤΑΣΗ:

α) 1.000μ – για παιδιά ηλικίας 13 εώς 16 ετών

β) 2.000μ – για έφηβους ηλικίας 16 εώς 18 ετών

γ) 3.000μ – για συμμετέχοντες άνω των 16 ετών

Ο κάθε συμμετέχων μπορεί να συμμετέχει σε ένα μόνο αγώνισμα

 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

13-16 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

13-16 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

16-18 ΕΤΩΝ ΑΓΟΡΙΑ

16-18 ΕΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

16+ ετών ΑΝΔΡΕΣ

16+ ετών ΓΥΝΑΙΚΕΣ

 

ΔΙΑΔΡΟΜΗ:

Μεγάλες σημαδούρες θα ορίζουν τη διαδρομή του αγώνα. Παραπλέον σκάφος θα δείχνει την πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι κολυμβητές. Στην περίπτωση που κάποιος εκ των συμμετεχόντων νιώσει αδιαθεσία και δεν μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα κάνει νεύμα με το χέρι του, ούτως ώστε να τον εντοπίσει το διασωστικό σκάφος και να τον περισυλλέξει.

 

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:

Στο χώρο μπροστά από το Ypanema Seaside Food & Drinks

ΑΠΟΝΟΜΕΣ:

Θα ακολουθήσει BBQ, ενώ οι απονομές θα γίνουν σε χώρο του Ypanema Seaside Food & Drinks. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά σκουφάκια, ενώ θα υπάρχουν δώρα από τους χορηγούς/υποστηρικτές. Όλοι θα βραβευθούν με αναμνηστικό μετάλλιο, ενώ οι πρώτοι αθλητές και αθλήτριες κάθε αγωνίσματος/κατηγορίας, θα βραβευθούν με κύπελλα.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Οι αιτήσεις θα αποστέλλονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο limnivouliagmeni@gmail.com, έως και την Τετάρτη 27 Ιουνίου ή με fax στο 210 9651277, αλλά και μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην γραμματεία, σε χώρο του Ypanema Seaside Food & Drinks. Για περαιτέρω πληροφορίες, στο τηλέφωνο 6974890547 -Αποστόλης

Τσαγκαράκης.

 

Λίμνη Βουλιαγμένη 2012 – ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Ονοματεπώνυμο __________________________________________

Διεύθυνση ______________________________________________

Πόλη/ΤΚ _______________________________________________

Τηλέφωνα _______________________________________________

Ημερομηνία Γέννησης _____________________________________

Διεύθ. ηλ. ταχ. (email address) _______________________________

Σωματείο _______________________________________________

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε. ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ – 156/51647610

IBAN – GR84 0110 1560 0000 156 5164 7610

PAYPAL (payments@mastersdreamcamp.com)

On-Site (στη γραμματεία του αγώνα)

Συμπληρώνεται και αποστέλλεται ως εξής:

• Ηλεκτρονικά (scan & send) – limnivouliagmeni@gmail.com

• Με FAX στο – 210 9651277

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)