3 & 4 Νοεμβρίου – Ραδιομαραθώνιος 2012 – Μόνο η αγάπη μπορεί!

Σάββατο 3/11, Εμπορικό Κέντρο Avenue, Μαρούσι 09:00 – 20:00

Ημέρα Αγάπης
H Τράπεζα, με την υποστήριξη του ΣΚΑΪ και του Εμπορικού Κέντρου Avenue, διοργανώνει το μεγαλύτερο Bazaar Ιδρυμάτων, με εκθέτες Ιδρύματα και φορείς, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας. Σε έναν εδικά διαμορφωμένο χώρο, κάθε φορέας θα διαθέσει προς πώληση τις δημιουργίες των ίδιων των παιδιών (κατασκευές, διακοσμητικά, είδη ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας, είδη ανθοκομίας, κοσμήματα). Τους μικρούς μας φίλους θα υποδεχθεί στο Avenue η καλλιτεχνική ομάδα «Μαγικές Σβούρες», επανδρωμένη με ψυχαγωγούς που έχουν ετοιμάσει φαντασμαγορικές δραστηριότητες και παιχνίδια, για να διασκεδάσουν τα παιδιά και παράλληλα να τους μάθουν τη σημασία και την αξία του Ραδιομαραθωνίου.

Στόχος του Bazaar είναι η στήριξη των Ιδρυμάτων, αφού τους δίνει τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν έσοδα για τις ανάγκες τους, να προβληθούν, καθώς και να ενημερώσουν τον κόσμο αναφορικά με τις ενέργειες και δράσεις τους.

 

Κυριακή 4/11, A’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης 12:00

Φιλανθρωπικός Αγώνας Μπάσκετ

Ο αγώνας θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων μπάσκετ της Marfin Egnatia Bank και της ομάδας των Βετεράνων Διεθνών της Εθνικής Ομάδας, η οποία απαρτίζεται από τους:
Φραγκίσκο Αλβέρτη Ευθύμη Ρεντζιά, Νάσο Γαλακτερό, Νίκο Μπουντούρη, Άγγελο Κωρονιό,
Γιώργο Λιμνιάτη, Γιώργο Σιγάλα, Γιάννη Σιούτη, Παναγιώτη Φασούλα, Μίλαν Τόμιτς, Τζόρτζ Παπαδάκο, Νίκο Τόλια, Ντειβιντ Στεργάκο, Απόστολο Κόντο, Σάκη Τζαλαλή, Τζανή Σταυρακόπουλο.κ.α.

Θα παραβρεθούν, επίσης, μεγάλα ονόματα αθλητών, Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, για να στηρίξουν το Ραδιομαραθώνιο με τη συμμετοχή τους. Εξίσου σημαντική θα είναι και η παρουσία των συλλόγων και φορέων που στηρίζει ο Ραδιομαραθώνιος, καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που βοηθούν στην προβολή του αθλητικού γεγονότος και μέσω αυτού στην επικοινωνία του Θεσμού.
Τιμή εισιτηρίου 10€ – Σημεία προπώλησης: Marfin Egnatia Bank, Δίκτυο Καταστημάτων Αττικής και στα καταστήματα Public.

Αναδημοσίευση από το www.skai.gr

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)