Ποιος είναι ο Αγώνας Τριάθλου που μπορεί να μας ενθουσιάσει;

Από αυτό το ερώτημα ξεκινήσαμε και αφού ρωτήσαμε πολλούς Τριαθλητές (ειλικρινά ευχαριστούμε όσους ανταποκρίθηκαν υπομονετικά στα ερωτήματά μας) προσπαθήσαμε να φτιάξουμε τους αγώνες σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες :

  • Κρυστάλινα νερά
  • Απόλυτη ασφάλεια στο ποδήλατο
  • Γρήγορο τρέξιμο με θεατές

Αυτοί είναι οι πυλώνες στους οποίους βασίστηκαν οι νέες διαδρομές τις οποίες σχεδιάσαμε στους αγώνες στην Ανάβυσσο και το Ελληνικό καθώς και για όλους τους αγώνες του Triathlon Trophy για το 2013.

Ειδικότερα στην Ανάβυσσο που αποτελεί το πιο ιστορικό σημείο για το Ελληνικό τρίαθλο οι αθλητές :

  • Θα κολυμπήσουν σε μία από τις ομορφότερες παραλίες της Αττικής.
  • Θα ποδηλατήσουν σε μία τελείως κλειστή και απόλυτα ασφαλή  διαδρομή. Οσοι ήταν στο περσινό αγώνα ξέρουν ότι πρόσβαση στον αγωνιστικό χώρο δεν είχε κανένα τροχοφόρο όχημα. Το απόλυτο  Clean Field of Play.
  • Το τρέξιμο φέτος ελπίζουμε ότι θα σας ενθουσιάσει  με 4 στροφές των 1200 μέτρων (+ 200 μέτρα για το τελικό σπριντ του τερματισμού) σε ασφάλτινο δρόμο δίπλα στο κύμα, μία διαδρομή που αναμένεται να είναι γεμάτο θεατές, με πολλά σημεία ανεφοδιασμού και σχεδιασμένο ώστε ο κάθε αθλητής ναα βλέπει που βρίσκεται σε σχέση με τους υπόλοιπους αθλητές.

Πάνω από όλα όμως  έχουμε σχεδιάσει έτσι τον αγώνα ώστε να έχει ενδιαφέρον και για τους θεατές,τους οποίους θα προκαλέσουμε να “συμμετέχουν ενεργά” στον αγώνα.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 25 Μαίου στην παραλία Αναβύσσου. Δηλώστε συμμετοχή στο

Δήλωση Συμμετοχής στο Triathlon Trophy 2013

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)