Ημουν κι εγώ εκεί…

2ος Αγώνας Τριάθλου Σαρωνικού…Ημουν και εγώ εκεί.

Αυτοί που συμμετείχαν στον ιστορικό και πολύ δύσκολο – λόγω αέρα, ζέστης, ανηφόρας και κύματος- αγώνα Τριάθλου της Αναβύσσου πρέπει να είναι πολύ περήφανοι. Ενας αγώνας που οποιοσδήποτε ελληνας τριαθλητής θα έπρεπε να κάνει.

Οι πιο αξιόπιστοι για να μιλήσουν για ένα αγώνα είναι οι ίδιοι οι συμετέχοντες. Τα σχόλια που εισπράξαμε είναι θετικά και σίγουρα λειτουργούν ως η καλύτερη παρακίνηση για εμάς ώστε να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο στις 9 Ιουνίου στο Ελληνικό.

Σας παραθέτουμε μερικά από τα σχόλια που έκαναν οι αθλητές :

 

Τί είπαν οι “πρωταγωνιστές” για την διοργάνωση

«Μόλις γύρισα απο τον αγώνα στην Ανάβυσσο, παρα πολυ καλη διοργάνωση, οι διαδρομές κολυμβησης και ποδηλατου με ωραίο αεράκι και το τρέξιμο ανάμεσα στον κόσμο ηταν όλα τα λεφτα!” Δ.Θ.

«Ολα αψογα» Β.Β.

«Ολα ΟΚ.» Ν.Γ.

«Πολλά συγχαρητήρια στον διοργανωτή, εντυπωσιακή και η live αναμετάδοση με το μικρόφωνο! Πολύ καλή ιδέα να γίνει το τρέξιμο κοντά στην παραλία!» Κ.Π.

«Συγχαρητήρια για την πολύ ωραία διοργάνωση! Πραγματικά πιστεύω οτι πρεπει να υποστηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που προάγουν το τρίαθλο σαν άθλημα αλλά και τον υγιή συναγωνισμό με ασφάλεια! Τα πήγατε περίφημα Γιάννη! Βέβαια εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, κατι που σίγουρα περιμένουμε από εσάς! Όλοι εμείς οφείλουμε να είμαστε αρωγοί σε κάθε σοβαρή προσπάθεια που γίνεται, χωρίς ..εγωισμό, και ιδιοτέλεια!» Ε.Σ.

«Ένας πολύ ωραίος αγώνας, παρά την προσπάθεια του ανέμου να τα χαλάσει. Η διαδρομή του τρεξίματος καταπληκτική με τον κόσμο γύρω. Μικρές λεπτομέρειες όπως το κρύο νερό στο σταθμό ανεφοδιασμού έκαναν τη διαφορά. Μπράβο στο Γιάννη Ψαρέλη, που έτρεχε πραγματικά όλη την προηγούμενη μέρα για μην κάνει έκπτωση σε τίποτα, ακόμα και στις σωστές σημαδούρες, για τις οποίες έγινε κυριολεκτικά αγώνας δρόμου το προηγούμενο βράδυ. Η παρουσία της αστυνομίας έντονη στα σημεία εισόδου εξόδου της ποδηλατικής διαδρομής στην παραλιακή. Εν κατακλείδι πολύ χαρούμενος που συμμετείχα!» Μ.Π.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)