2ος Μητροπολιτικός Αγώνας Τριάθλου & Διάθλου : Στις 9:00 η εκκίνηση.

Ενημερωτικό Δελτίο των διοργανωτών

Αγαπητοί διαθλητές και τριαθλητές, εκ μέρους του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του Triathlon World, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τον αγώνα τριάθλου και διάθλου που έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012 στις 9:00 π.μ., στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.
Ο αγώνας τριάθλου sprint περιλαμβάνει 750 μέτρα κολύμβηση, 20 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ τρέξιμο και το δίαθλο 4 χλμ τρέξιμο, 20 χλμ ποδήλατο και 4 χλμ τρέξιμο.

Προσοχή!! Η ώρα εκκίνησης του αγώνα έχει αλλάξει και έχει μεταφερθεί στις 9:00 π.μ.
 αντί για τις 10:00 π.μ. που είχε προγραμματιστεί αρχικά.

Στα πλαίσια του αγώνα θα υπάρξουν οι ακόλουθες παροχές για τους αθλητές:

Bike & Neutral Service by Shimano: Η Ν. Μανιατόπουλος ΑΕ -που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της Shimano- σε συνεργασία με την Τσιρίκος ΑΕ (ένα από τα κορυφαία Shimano Service Center σε όλη την Ελλάδα) θα εξασφαλίσει την μηχανική υποστήριξη του αγώνα

Κλήρωση προϊόντων της Pearl Izumi  (προσφορά της Tsirikos Bikes):

  • 1 μπλούζα Pearl Izumi SE Tech men size M
  • 2 μπλούζες Pearl Izumi SE Tech women size S
  • 2 ζευγάρια παπούτσια Pearl Izumi Kissaki men size 42.5
  • 1 ζευγάρι παπούτσια Pearl Izumi Kissaki women size 3
Κλήρωση δωροεπιταγών από την Asics

Προϊόντα zipvit


Χυμοί Ribena

Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης της κατηγορίας αντρών και γυναικών, καθώς και της κάθε κατηγορίας θα γίνει απονομή μεταλλίων.

Όλοι όσοι τερματίσουν θα λάβουν μετάλλιο τερματισμού.

Θα γίνει επίσης βράβευση των καλύτερων χρόνων στην κολύμβηση, ποδηλασία και τρέξιμο.

Παράβολο και προϋποθέσεις συμμετοχής

Οι αθλούμενοι, μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, πρέπει να προσκομίσουν ιατρική βεβαίωση από καρδιολόγο, να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση, καθώς και να πληρώσουν το παράβολο συμμετοχής.

Entry Fee

Ατομικό (Αγώνας Διάθλου & Τριάθλου)

Μέχρι 17 Οκτωβρίου  – 35 Ευρώ

Από 18 Οκτωβρίου….– 40 Ευρώ

 

Ομάδες Σκυταλοδρομίας

Μέχρι 17 Οκτωβρίου  – 70 Ευρώ

Από 18 Οκτωβρίου….– 80 Ευρώ

 

Ομάδες των 10 ατόμων

25 Ευρώ/ άτομο για τις Ομάδες. Ομαδικές συμμετοχές άνω των 10 ατόμων το Entry Fee είναι 25 Ευρώ. Ο υπεύθυνος της Ομάδας μας στέλνει την λίστα των ατόμων και το ομαδικό καταθετήριο.

 

Τρόπος Πληρωμής

Η πληρωμή γίνεται με κατάθεση χρημάτων στον εξής Τραπεζικό Λογαριασμό, όπου ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει να αναφέρεται “Μητροπολιτικός Αγώνας” και το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα.

Τράπεζα Πειραιώς: 5063 058448 869

IBAN: GR90 0172 0630 0050 6305 8448 869

Η αίτηση συμμετοχής αποστέλλεται μέσω e-mail στο info@triathlonworld.gr

H Υπεύθυνη Δήλωση, η ιατρική βεβαίωση καθώς και το καταθετήριο στην Τράπεζα πρέπει να παραδίδονται στην γραμματεία του αγώνα.

Για την αίτηση συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες, μπείτε στο www.triathlonworld.gr

Σας περιμένουμε !!

Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης & Triathlon World (διοργανωτές)

Market Blink (εταιρία προώθησης και διαφήμισης του αγώνα)

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)