Magnathlon 2016

To διήμερο 24-25 Σεπτεμβρίου, στην πόλη του Βόλου, θα πραγματοποιηθεί  ο φιλανθρωπικός αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης MAGNATHLON υπέρ της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου. Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:
Ο αγώνας αποτελεί συνδιοργάνωση της εταιρείας ΕΨΑ και «The Extra Mile» ενώ υποστηρίζεται από τη Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Φέτος ο αγώνας θα στηρίξει τους σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ η οποία συνεχίζει το έργο της με περισσότερα από 17 χρόνια προσφοράς στα παιδιά του Βόλου.
Ο αγώνας, υπό την αιγίδα των τοπικών αρχών, θα ξεκινήσει το Σάββατο το πρωί με το άθλημα της κολύμβησης το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή των Αλυκών. Αγώνες τρεξίματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή το πρωί στην παραλία του Βόλου, όπου θα γίνει και η απονομή. Φέτος ο αγώνας έχει ανοιχτή συμμετοχή με ελάχιστη οικονομική συμβολή, που θα ενισχύσει τις δράσεις της ΕΛΕΠΑΠ.
Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου με ιδιαίτερη χαρά και τιμή θα δώσει το παρόν στο Φιλανθρωπικό Αγώνα MAGNΑthlon, καλώντας Μέλη και Φίλους να παρευρεθούν στην εκδήλωση που αποτελεί Γιορτή για την ΕΛΕΠΑΠ, του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της προσφοράς στην πόλη μας.
Ας στηρίξουμε τον αγώνα όλοι – με τη συμμετοχή μας, τη δράση και την παρουσία μας.

Ας τρέξουμε για την ΕΛΕΠΑΠ στην παραλία του Βόλου.

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του αγώνα www.magnathlon.com, στη σελίδα του αγώνα στο facebook  www.facebook.com/magnathlon [ όπως λεπτομέρειες του αγώνα όπως ώρες, εκδηλώσεις και κόστος συμμετοχής] καθώς και στα τηλέφωνα της ΕΛΕΠΑΠ 24280-97098 & 24280-97030.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Και για τα 2 αθλήματα προεγγραφές γίνονται μέσα από την ιστοσελίδα του αγώνα www.magnathlon.com/aitiseis

 

Εγγραφές για τα αγωνίσματα της κολύμβησης θα γίνονται στη γραμματεία του αγώνα την Παρασκευή, 15/09/2016 και ώρα 6 με 9  και Σάββατο, 16/09/2016 και ώρα 10 με 2 το μεσημέρι στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, καθώς και την ημέρα του κάθε αγώνα στο σημείο εκκίνησης.
Εγγραφές για τα αγωνίσματα θα γίνονται μέχρι και την ημέρα του αγώνα.

Με την εγγραφή οι συμμετέχοντες αποκτούν  αριθμό που θα τους δοθεί την ημέρα του αγώνα.
Παρακαλούμε για προεγγραφές, ώστε να αποφύγουμε το συνωστισμό και τις καθυστερήσεις τις ημέρες των αγώνων.
Για όσους συμμετέχοντες κάνουν προεγγραφή, ο αριθμός λαμβάνεται την ημέρα του αγώνα, προσκομίζοντας το Δελτίο Συμμετοχής.

 

Απαραίτητο για τη συμμετοχή όλων των αθλητών εκτός της απόστασης δρόμου 1ος χλμ είναι η προσκόμιση μέχρι και την ημέρα του αγώνα χαρτιού γιατρού που επιβεβαιώνει την φυσική κατάσταση του.

ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ 2016
Σάββατο 24-09-2016  Κολύμβηση
Το αγώνισμα της κολύμβησης θα διεξαχθεί στην περιοχή των αλυκών. Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία, η διαδρομή θα είναι τριγωνική και η αποστάσεις θα είναι:
-5.000 μέτρα

-2.500 μέτρα
-1.000 μέτρα

Κυριακή 25-09-2016  Τρέξιμο
Η απόσταση για το τρέξιμο θα είναι από τα πευκάκια έως κατά μήκος της παραλίας του Βόλου όπου και θα είναι ο τερματισμός. Θα υπάρχουν 2 ή 3 σταθμοί υδροδοσίας στην διαδρομή του τρεξίματος. Αγωνίσματα:
-Δρόμος 10.000 μέτρα
-Δρόμος 1.000 μέτρα- «αγώνας για μικρούς και μεγάλους» –
-Δρόμος 5.000 μέτρα

Τροποποίηση Προκήρυξης.

 

 

Οι συνδιοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης  του αγώνα για ότι δε προβλέπεται ή για οποιαδήποτε μεταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση των αθλητών.
Κληρώσεις δώρων από τους χορηγούς και υποστηρικτές  στην παραλία του Βόλου.

 

 

Η οργανωτική επιτροπή

  • ΕΨΑ
  • The Extra Mile
  • Δήμος Βόλου

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας

 

@magnathlon

info@magnathlon.com

#magnathlon #magnathlon2016

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)