25ος ετήσιος αγώνας δρόμου του ΣΔΥ Πειραιά στον Αγιο Κοσμά

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά, σε συνεργασία με το Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά, διοργανώνει τον 25ο  ετήσιο αγώνα του, 14.000μ για ενήλικες δρομείς και 2.000μ για παιδιά ηλικίας μέχρι 15 ετών, την ΚΥΡΙΑΚΗ  23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010 και ώρα 10:30 π.μ. στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αγώνων θα γίνει στο κεντρικό στάδιο του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά, και το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα των 14χλμ, θα διεξαχθεί στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου.

Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 14.000μ, καθώς και του αγώνα των 2.000μ (κύπελλο για τον πρώτο/πρώτη, κύπελλα για τον δεύτερο/η, τρίτο/η).

Σε όλους όσους θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο και διπλώμα.

 

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ και ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ.

 

Οι αγώνες διεξάγονται Υπό την Αιγίδα του δήμου Πειραιά & τη συμπαράσταση των δήμων Αλίμου και Ελληνικού.

                            

Αγώνας 14.000μ

Δηλώσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονικη διευθυνση www.sdyp.gr, καθώς και στα γραφεία του συλλόγου(210-4171009) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:30 – 21:00.

Θα γινονται δεκτές οι δηλώσεις μέχρι την Τετάρτη 19/10 στις 23:00,

 

ΠΡΟΣΟΧΗ : η γραμματεία τη μέρα του αγώνα δεν θα δέχεται δηλώσεις συμμετοχής. Οσοι εχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους και προπληρώση το αντίτιμο των 5€ ( στα γραφεια του συλλόγου ή σε 3 τράπεζες που θα σας γνωστοποιηθούν θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους και το chip του αγώνα, από την γραμματεία του αγώνα μέχρι τις 10:15π.μ..

 

Αγώνας 2.000μ για παιδιά

Η συμμετοχή για τον αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση. Οι εγγραφές θα γίνονται μεχρι τις 10:00΄ π.μ. στη γραμματεία του αγώνα.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)