3ος Αγώνας Δρόμου Greece Race for the Cure®, στις 2 Οκτωβρίου 2011, στο Ζάππειο

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» σε συνεργασία με την Οργάνωση Susan G. Komen for the Cure® διοργανώνουν για 3η συνεχή χρονιά, τον Αγώνα Δρόμου Greece Race for the Cure®, στις 2Οκτωβρίου 2011, στις 11.00π.μ., στο Ζάππειο.

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011, σε περιμένουμε στις 11.00π.μ., στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου, για να τρέξουμε μαζί για τη ΖΩΗ!
Για την συμμετοχή σου, είναι απαραίτητη η εγγραφή στον Αγώνα. Κοστίζει 5ευρώ και παραλαμβάνεις το ειδικό μπλουζάκι και καπέλο του Αγώνα, καθώς και τον αριθμό συμμετοχής σου. Μπορείς να δηλώσεις τη συμμετοχή σου εδώ  ή σε κάποιο από τα παρακάτω σημεία εγγραφής.
Οι εγγραφές μέσω internet γίνονται με χρήση πιστωτικής κάρτας. Εάν εγγραφείς μέσω τις ιστοσελίδας μας, το υλικό μπορείς να το παραλάβεις μόνο από τα γραφεία του Συλλόγου (Αριστοτέλους 79-81, Πλ. Βικτωρίας) ή από το περίπτερο εγγραφών μας στο Ζάππειο, το Σάββατο 1.10, από τις 12.00π.μ. – 18.00μ.μ. ή την Κυριακή 2.10 πριν αρχίσει ο Αγώνας!
Ενημερώσου από τον πίνακα για το πού και πότε μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή!
Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Aλμα Ζωής»
Αριστοτέλους 79-81, 10434 Αθήνα (5ος όροφος)
Από 1/7 Δευτέρα έως Παρασκευή:
09.00π.μ. – 17.00μ.μ.
Hard Rock Café Athens
Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα
 

Hard Rock Café Glyfada
Ζησιμοπούλου 5 και Λαζαράκη 26, Γλυφάδα

1/9 έως 1/10 Καθημερινά:
10.00π.μ. – 22.00μ.μ.
ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο 

ΙΚΕΑ Κηφισού

19/9 έως 1/10 Δευτέρα έως Σάββατο: 10.00π.μ. – 13.00μ.μ. 

και 17.00μ.μ. – 20.00μ.μ.

The Mall Athens
Α. Παπανδρέου 35, Μαρούσι
16/9 έως 1/10 Δευτέρα έως Σάββατο:
9.00π.μ. – 21.00μ.μ.
Ζάππειο Μέγαρο 1/10 και 2/10 1/10:
12.00π.μ. – 18.00μ.μ.
2/10:
8.00π.μ. – 11.00μ.μ.
www.almazois.gr/race Η εγγραφή μέσω διαδικτύου γίνεται με πιστωτική κάρτα

 

Έλα μαζί μας!

Μπορείς να συμμετάσχεις είτε στον Αγώνα των 4 χιλιομέτρων είτε στον περίπατο των 2 χιλιομέτρων, οι οποίοι θα έχουν κοινό σημείο έναρξης με διαφορά μερικών λεπτών. Κινητοποίησε τους φίλους, την οικογένειά σου, ακόμη και συνεργάτες σου! Φτιάξε τη δική σου ομάδα και έλα να τρέξουμε!

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)