1st Trimore Syros Triathlon

Δημιουργώντας τη μέγιστη Τρι-αθλητική εμπειρία στη Σύρο!

 

Μόλις 18 ημέρες μας χωρίζουν από την έναρξη του 1ου TRIMORE Syros Triathlon και παντού (όχι μόνο σε αθλητικούς χώρους, στη Σύρο, τις Κυκλάδες, την Αθήνα, την Ελλάδα ολόκληρη) ψιθυρίζεται η εκδήλωση της Σύρου.

 

Αθλητές Τριάθλου, αλλά και απλοί δρομείς – ποδηλάτες, μικροί – μεγάλοι, φίλοι του αθλητισμού, λάτρεις του ξεχωριστού, του όμορφου, της θάλασσας και του Αιγαίου, του Κυκλαδίτικου ύφους, της ιστορίας και της αισθητικής του νησιού,  σχεδιάζουν ήδη το πρόγραμμα για την επίσκεψή τους στη Σύρο στις 10 Ιουνίου 2016.

 

Το πρωϊνό πλοίο της #Bluestar την Παρασκευή 10.Ιουνίου, φτάνοντας στο λιμάνι στις 11:30, θα ξεκινήσει τη γιορτή! Τα ποδήλατα που θα κρατούν στα χέρια τους οι επισκέπτες αλλά και το ξεχωριστό χαμόγελο στο πρόσωπό τους, θα δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο το σκοπό της επίσκεψής τους:

 

“Θέλουμε όλοι να το ζήσουμε αυτό και μάλιστα στο μέγιστο βαθμό!!”

 

Το video teaser της διοργάνωσης, ακριβώς εκεί εστίαζε 6 μήνες πριν! Στο συναίσθημα αυτού του ταξιδιού. Του πηγαιμού!

 

https://www.youtube.com/watch?v=llVAEBL3LL0

Σας προτρέπουμε να το δείτε ακόμη μια φορά και σίγουρα θα το φέρετε στο νου σας κατά τον πλου προς τη Σύρο!

 

Όλο το νησί είναι έτοιμο!

Οι πράσινες μπλούζες των εθελοντών – η δύναμη της διοργάνωσης, θα είναι στο πλευρό των επισκεπτών για κάθε πληροφορία, κάθε βοήθεια και διευκρίνιση.

Κατεβάστε επίσης τον “έξυπνο οδηγό” 2 μόνο σελίδων περιλαμβανομένου χάρτη, για να τον έχετε μαζί σας .

 

Ο Δήμος Σύρου Ερμούπολης που υιοθέτησε το όραμα στην γέννηση της ιδέας, ο Ναυτικός Όμιλος Σύρου φέρον τεχνογνωσία – εμπειρία, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ουσιαστικός παραστάτης στη συνεχή της προσπάθεια να στηρίζει τον Αθλητισμό και η ομάδα TRIMORE με το πάθος και την αφοσίωσή της, πάντα υπό την Αιγίδα του ΕΟΤ.. σας παρουσιάζουν το 1st TRIMORE Syros Triathlon!

 

Βασικοί χορηγοί της διοργάνωσης Ford Σφακιανάκης και Ecoelastika.

 

Δίπλα στη διοργάνωση, μια σειρά Αρωγών, Μεγάλων Έμπρακτων Υποστηρικτών, Υποστηρικτών, και ασφαλώς.. Χορηγών Επικοινωνίας.

 

Ευχαριστούμε όλους για την ουσιαστική τους βοήθεια.

 

(Υπενθυμίζουμε: 50% έκπτωση για τα ακτοπλοϊκά μέσω Blue Star και δωρεάν μεταφορά ποδηλάτου από το εξωτερικό και το εσωτερικό προς και από Αθήνα από την #aegeanair)

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)