Peak Performance : ZV5 Night Time Recovery Drink (Σοκολάτα, 870g)

Το ZV5 Night Time Recovery Drink είναι ένα ενισχυμένο με Colostrum, γρήγορο στην πέψη ρόφημα αποκατάστασης, ειδικά σχεδιασμένο για την αποκατάσταση τη νύχτα.Η ιδιόκτητη πρωτεϊνούχα και αμινοξεούχα φόρμουλα στο ZV5 βοηθά στη βελτιοποίηση της αποκατάστασης προμηθεύοντας το σώμα με μια συνεχή παροχή από απαραίτητα αμινοξέα ενώ κοιμάται.Για καλύτερα αποτελέσματα αναμιγνύετε με ημι-παστεριωμένο γάλα. Όταν απαιτούνται λιγότερες θερμίδες, αναμιγνύετε με νερό.Τι είναι το ZV5 Night Time Recovery Drink; Το ZV5 είναι η πιο ολοκληρωμένη φόρμουλα αποκατάστασης για τη νύχτα που είναι διαθέσιμη έχει μια γκάμα από επιστημονικά αποδεδειγμένα συστατικά. Αυτά περιέχουν SustainTM αργές στην πέψη πρωτεΐνες και ProtektTM colostrum, αμινοξέα, βιταμίνες και μέταλλα.Γιατί να πάρετε ZV5; Η απόλυτη αποκατάσταση από σκληρή προπόνηση παίρνει κάποιες μέρες ή ακόμα βδομάδες και απαιτεί πολλά περισσότερα από απλή επανατροφοδότηση με υδατάνθρακες. Το ZV5 Night Time Recovery Drink παρέχει όλη τη θρέψη που χρειάζεται για να επιταχύνει την αποκατάσταση των μυών, την καταπολέμηση του λακτικού οξέως, την επανατροφοδότηση του ανοσοποιητικού συστήματος και την προώθηση του ξεκούραστου ύπνου.

Πώς είναι το ZV5 διαφορετικό από το ZV3; Το ZV3 είναι ένα ιδιαίτερα γρήγορο στην πέψη ρόφημα αποκατάστασης που το κάνει τέλειο για αμέσως μετά την προπόνηση, ενώ το ZV5 είναι σχεδιασμένο να λαμβάνεται τη νύχτα και χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Zipvit SustainTM. Αυτό το υγρό παρέχει θρεπτικά συστατικά για αρκετές ώρες, ενδυναμώνοντας την αποκατάσταση κατά τη διάρκεια της νύχτας και προωθεί ξεκούραστο ύπνο.

Το ZV5 Night Time Recovery Drink της Zipvit σχεδιάστηκε σαν το απόλυτο ρόφημα αποκατάστασης για αθλητές με αντοχή, επιταχύνοντας την αποκατάσταση των μυών και μεγιστοποιώντας τις νίκες στην απόδοση. Εκτεταμένες δοκιμές πεδίου από την ομάδα ελέγχου Cervelo έδειξαν ότι το Recovery Drink Rapide δεν απογοήτευσε.

Όλη η ομάδα Cervelo ανακάλυψε ότι χρησιμοποιώντας το Recovery Drink Rapide είχαν γρηγορότερη αποκατάσταση και λιγότερες δυσκαμψίες και πόνους μυών.

Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της χρήσης μιας γκάμας αποδεδειγμένων συστατικών όπως το colostrum, την υδρόλυση ορών γάλακτος και τη μοναδική ιδιαίτερα γρήγορη στην πέψη φόρμουλα υδατανθράκων της Zipvit.

Τιμή: € 52,73 (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 13%)Επίσημος αντιπρόσωπος της ZipVit για Ελλάδα και Κύπρο είναι  η εταιρεία Αθανασόπουλος A.E.Υπεύθυνος Επικοινωνίας : κ. Αλέξης ΑθανασόπουλοςΤηλ: 210 7700832 – 210 7779575 

E-mail:   info@athospharm.gr

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)