1ος Λαικός Αγώνας Δρόμου Δήμου Φυλής

Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής «ΠΑΡΝΗΘΑ»

Ένωση Συλλόγων Γονέων  Άνω Λιοσίων  

Γ.Α.Σ. «Φλόγα  Πρωταθλητών»

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

1ος ΛΑΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Σας προσκαλούμε  να συμμετάσχετε στον 1ο Λαϊκό Αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στη πόλη μας τη Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 10:00.

Η αφετηρία και ο τερματισμός θα είναι στο Δημαρχείο  στη πλατεία Ηρώων και ο αγώνας  θα διεξαχθεί κατά μήκος κεντρικών οδών της πόλης.

Θα υπάρξουν πέντε κατηγορίες – διαδρομές ανάλογα με τις ηλικίες των συμμετεχόντων και θα γίνουν αντίστοιχες  βραβεύσεις για τους τρεις  πρώτους ανά κατηγορία νικητές (άνδρες και γυναίκες). Σε όλους τους συμμετέχοντες θα απονεμηθεί αναμνηστικός έπαινος συμμετοχής.

Δηλώσεις συμμετοχής θα διανεμηθούν στα σχολεία και επιπλέον θα διατίθενται  στη γραμματεία του κολυμβητηρίου του Δήμου.

Ευελπιστούμε στη μαζική συμμετοχή όλων κάθε ηλικίας  στο υπόψη αθλητικό γεγονός, με κίνητρο τη ψυχαγωγική άθληση  και κυρίως στο να περάσουμε στα παιδιά το μήνυμα της ενασχόλησης με υγιείς δραστηριότητες.

Σας περιμένουμε, με τιμή

                                                                                      

Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού & Αθλητισμού Δήμου Φυλής «ΠΑΡΝΗΘΑ»

Κωνσταντίνος Σκαμαντζούρας

Πρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων Άνω Λιοσίων

Νικόλαος Χατζητρακόσιας

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)