1ος Αγώνας δρόμου στο Δήμο Κρωπίας- Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμος Κρωπίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υλοποιήσει μια διαχρονική απαίτηση πολλών δημοτών για την ανάδειξη της Σφηττίας οδού και συνολικά του Αρχαίου Δήμου Σφηττού. Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 διοργανώνεται, στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο SAN SIRO, ομιλία της αρχαιολόγου κας Όλγας Κακαβογιάννη με θέμα « Η Σφηττία οδός και ο Αρχαίος Δήμος Σφηττού» και αμέσως μετά (11:30) ξεκινάει ο 1ος Αγώνας Δρόμου ( αγωνιστικός δρόμος και διαδρομή ελεύθερου τρεξίματος /βάδην) παίδων, νέων και ενηλίκων ενώ όσοι δημότες το επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν με πεζοπορία. Η διαδρομή είναι κυκλική μήκους 3.5 χλμ ( περικλείει τις θέσεις Φουφάγια, Κάστρο Χριστού, Φιλιάτι) με αφετηρία και τερματισμό το αθλητικό κέντρο SAN SIRO στην οδό Σφηττού ( λίγο πιο πάνω από τη Μονή Βηθλεέμ). Στις 12:40 θα γίνει η απονομή στο χώρο του τερματισμού.

Τις εκδηλώσεις υποστηρίζει το Νομικό Πρόσωπο «Σφηττός» και τα εθελοντικά τμήματά του (ομάδα Πνευματικού Κέντρου ), η Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κρωπίας, οι εθελοντές της ποδηλατικής ομάδας, όχημα της Δημοτικής Αστυνομίας, δημοτικό λεωφορείο και το αθλητικό κέντρο SAN SIRO που παραχωρεί δωρεάν τις εγκαταστάσεις του. Η Οργανωτική Επιτροπή της εκδήλωσης αποτελείται από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Σπέλλα και τους Αντιδημάρχους Αθανάσιο Πουλάκη και Ανδρέα Ντούνη.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής έως την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 11:15.Τα δελτία συμμετοχής μπορούν να συμπληρώνονται και ηλεκτρονικά και να αποστέλλονται στο e-mail : mariagkioka@gmail.com, αλλά και άμεσα στο Δήμο Κρωπίας (3ος Όροφος, Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδημαρχίες Διοίκησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού ) ή την Κυριακή 6 Νοεμβρίου από τις 10: 30 έως 11:15 στο αθλητικό κέντρο SAN SIRO καθώς και στα τηλέφωνα 210-6026275-6 (εσωτ. 118, 137 , ώρες 09:00-15:00μμ).

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)