Ποδηλατικός Δρόμος 140 και 70 χλμ., Κυριακή 27 Νοεμβρίου

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης, διοργανώνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011,  τον “9ο ΔΡΟΜΟ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΝΩΑ 70 χλμ” με τρέξιμο και φέτος για πρώτη φορά και με ποδηλασία.στην διαδρομή που ενώνει τα δύο παλάτια  της Φαιστού και της Κνωσού.

 

Εφέτος για πρώτη φορά, θα γίνει παράλληλα και συμμετοχική ποδηλασία ( 70 χλμ και 140 χλμ )στην ίδια διαδρομή, χωρίς ανταγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες θα τύχουν της ίδιας μεταχείρισης με τους δρομείς σε όλη τη διαδρομή, στα σέρβις και στην συνοδεία.

 

Η συμμετοχή των ποδηλατιστών θα κλείσει την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Μετά από απόφαση του διοικητικού μας συμβουλίου  θα παρατεθεί γεύμα (πάστα πάρτι)σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές και στην οργανωτική μας επιτροπή, την παραμονή του αγώνα.

 

Όσοι θέλουν να τρέξουν τα 70 χλμ ή 140 χλμ με το ποδήλατο,

—– Θα πρέπει να έχουν λάβει μέρος για πάνω απο μία φορά σε παρόμοια διαδρομή ή τουλάχιστον να έχουν προετοιμαστεί ανάλογα για μεγάλη απόσταση.

—– Να  διαθέτουν ποδήλατο κούρσα , fitnness η traiking το οποίο να έχει περάσει απο πρόσφατο έλεγχο.

—– Να φροντίσουν στο ποδηλατικό τσαντάκι να περιέχονται τα απαραίτητα εργαλεία, ανταλλακτικές  σαμπρέλες, πλαστικά εργαλεία αλλαγής σαμπρέλας και ποδηλατική τρόμπα.

—– Να φέρουν μαζί τους, τα ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες ποδηλατικά ρούχα, όπως και ρούχα που θα χρειαστούν μετά τον τερματισμό τους ( θα τα αναλάβουν οι διοργανωτές ).

—– Να φροντίσουν για το νερό, τα ισοτονικά ποτά και τις ενεργειακές μπάρες, που ο καθένας θα χρειαστεί κατά τη διαδρομή.

 

Με τη  δήλωση συμμετοχής θα καταβάλλεται το ποσόν των 10 ευρώ και οι ποδηλάτες θα υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, όπου θα πιστοποιούν την καλή κατάσταση της υγείας τους, το ότι λαμβάνουν μέρος, με αποκλειστικά δική τους ευθύνη  και το ότι δεν θα εγείρουν οποιαδήποτε αξίωση από τους διοργανωτές για όποιο πιθανό ατύχημα ή όποια πιθανή απώλεια αθλητικού υλικού προκύψει, πριν,κατά τη διάρκεια, ή μετά το πέρας του αγώνα.

 

Στους συμμετέχοντες ποδηλάτες  θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα,  δίπλωμα συμμετοχής και όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.

.

Ενημερώνουμε τους αθλητές ότι η παραλαβή των αριθμών του αγώνα και των αναμνηστικών θα γίνει το Σάββατο το πρωί στα γραφεία του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Κρήτης που βρίσκονται μέσα στο Εθνικό Στάδιο Ηρακλείου (στη Χανιόπορτα) απο τις 10:00 το πρωί έως 13:00 μμ.

 

Από τους διοργανωτές, ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σε ποδηλάτες με ηλικία  ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.

 

Τα 140 χλμ θα ξεκινήσουν το πρωί στις 07:00 απο την Κνωσσό, ενώ τα 70 χλμ στις 08:00 απο την Φαιστό, παράλληλα με την εκκίνηση που θα δοθεί  για τους δρομείς.

 

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: υπεύθυνος για τα 140χλμ  Κώστας Ζησιμόπουλος τηλ: 28310-53197 και 6979964431,

υπεύθυνοι για τα 70 χλμ  Φανουργάκης Δημήτρης 6975875320 – Αλεβυζάκης Γιώργος 6945320483,

ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ   Καμπαξής Σπυρίδων 6970838779  ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ.

 

 

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΚΑΙ  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΔΗΛΑΤΕΣ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ !!!

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)