Ποδηλατική Ατομική Χρονομέτρηση “Παν. Τσιπίδης”, 4/03/2012 στο Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών διοργανώνει αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στις κατηγορίες Μάστερς Α΄, Β΄, Γ΄ Δ και  Θ΄. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Παναγιώτη Τσιπίδη, πρωταθλητή ποδηλασίας που έτρεχε στους αγώνες με τα χρώματα του Παναθηναικού και της Εθνικής μας ομάδας.

Ημερομηνία: 04/03/2012

Τόπος : Κωπηλατοδρόμιο Σχοινιά

Κατηγορίες:

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  Α’ – Β’- Γ’-  Δ΄ – Θ΄+  OPEN

5 χλμ/στροφή Χ                3 στροφές

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 11:00 για  τους παλαίμαχους  των κατηγοριών Α΄,Β΄,Γ΄,Δ΄ , Θ’ και OPEΝ.

Η διαδρομή θα είναι 3 (γύροι)στροφές των 5 χλμ., εντός του κωπηλατοδρομίου.

Οι αγώνες διεξάγονται με τους κανονισμούς της Ε. Ο Ποδηλασίας και τους ειδικούς της ΠΕΠΑ.

Ώρες Λειτουργίας Γραμματείας:  Στο χώρο του Κωπηλατοδρόμιου από τις 9:00-10:00 για όλες τις κατηγορίες.

Έπαθλα: Κύπελλο στους 1ους νικητές και νικήτριες  της κάθε κατηγορίας.

Μετάλλιο και δίπλωμα στους έξι πρώτους νικητές ή νικήτριες της κάθε κατηγορίας.

 

Πρόγραμμα Αγώνων :

9:00-10:00           ΕΓΓΡΑΦΕΣ + TΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

11:00     MASTERS OPEN, Θ’,Γ΄, Δ΄

MASTERS Α΄

MASTERS Β΄

ΑΠΟΝΟΜΕΣ

 

Η εκκίνηση θα δίνεται ανά λεπτό και χωρίς διακοπή για όλες τις κατηγορίες

Θα αναρτηθούν καταστάσεις πριν την εκκίνηση του αγώνα.

1 ώρα περίπου, μετά τον τερματισμό του τελευταίου αθλητή, θα γίνουν οι απονομές.

 

Το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί σύμφωνα με τις ιδιαιτερότητες του αγώνα.  Αρμόδιοι για την κατάρτιση και επισημοποίηση του προγράμματος του αγώνα και για ό,τι δεν προβλέπει η παρούσα προκήρυξη, είναι  ο Αλυτάρχης του αγώνα.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε  να δώσετε μέσω Φαξ: 210-7563064 καθώς επίσης και στο e-mail της ΠΕΠΑ: info@pepa.gr μέχρι την 01/03/2012.

Θα πρέπει να αναγράφετε: Όνομα, Επίθετο, αγωνιστικό νούμερο, κατηγορία και Αρ.Μητρώου.

Το αντίτιμο της συμμετοχής θα καταβληθεί στην γραμματεία το Σάββατο το πρωί πριν την εκκίνηση.

 

Προσοχή:

Παρακαλείστε για την έγκαιρη προσέλευση στον χώρο του Κωπηλατοδρόμιου διότι θα πρέπει να τοποθετηθούν ηλεκτρονικά τσιπ για την χρονομέτρηση.

Θα μπει ένα νούμερο στο κέντρο.

Ο αθλητής μετράει τους γύρους μόνος του.

Θα υπάρχει στο inernet ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων με καθυστέρηση 1 λεπτού.www.ironteam.gr/live.

Γιορτή Ποδηλάτου για τους μικρούς μας φίλους

Η Ποδηλατική Ένωση Παλαίμαχων Αθλητών (ΠΕΠΑ) στα πλαίσια  της  εκδήλωσης με την επωνυμία “Ατ.Χρονομέτρηση “Παναγιώτης Τσιπίδης””  θα πραγματοποιήσει  ποδηλατική εκδήλωση για τα παιδιά των συμμετεχόντων κι όχι μόνο, με σκοπό την συμμετοχή  των οικογενειών μας και τη διάδοση του αθλήματος.

Οι συμμετέχοντες θα είναι : από 12 ετών έως 8 ετών και από 8 ετών και κάτω, τα παιδάκια θα χωριστούν σε ηλικιακές κατηγορίες ανάλογα με τις συμμετοχές.

Όσοι ενδιαφέρονται παρακαλούνται πολύ να βρίσκονται στον χώρο του Κωπηλατοδρομίου πριν τις 12:00μμ, ώστε να γίνουν οι εγγραφές και να δοθούν αθλητικά νούμερα από την γραμματεία.

Υποχρεωτικό να φοράνε όλοι κράνος.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο.

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)