Παρουσίαση Προιόντος : SportsBox, The sports travel specialists…

Το SportsBox είναι το αποτέλεσμα της μεγάλης εμπειρίας στην διοργάνωση και την συμμετοχή στα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα, προσφέροντας μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες σε αθλητές και φιλάθλους.Οι προτάσεις του SportsBox περιλαμβάνουν τους σπουδαιότερους ευρωπαϊκούς αγώνες ποδοσφαίρου (Champions League, Europa League), τους αγώνες Basket, πλήρεις προτάσεις συμμετοχής σε αγώνες μαραθωνίου, τριάθλου και ποδηλασίας.

Γνωρίστε τον κόσμο της ταχύτητας με την Formula1 ή Moto GP ή απλά ζητήστε μας το αθλητικό γεγονός που σας ενδιαφέρει και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς!

 • Formula1

  Formula 1: Με τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου!

  Γίνετε μέρος του μαγικού κόσμου της Formula 1 και ακούστε σε απόσταση αναπνοής την ηχητική πανδαισία των ισχυρότατων κινητήρων στην πλάτη των μονοθεσίων. Grand Prix Κωνσταντινούπολης, Monza, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Hungaroring είναι μερικές μόνο από τις ταξιδιωτικές μας προτάσεις για την εισαγωγή σας στην παρέα των κορυφαίων οδηγών του κόσμου!

 • Ποδηλασία

  Στους συναρπαστικότερους αγώνες Ποδηλασίας

  Για τους φανατικούς φίλους του ποδηλάτου,  το SportsBox προσφέρει μοναδικές προτάσεις μονοήμερων και πολυήμερων αγώνων δρόμου αλλά και mountain bike σε ιστορικές διαδρομές και κορυφαίες αναβάσεις, έτοιμες να δοκιμάσουν τα όρια σας.

 • Μαραθώνιοι

  Στους κορυφαίους Μαραθωνίους

  H εμπειρία που αποκτήσαμε από τις συνεχείς αποστολές αθλητών σε Μαραθωνίους δρόμους όλου του κόσμου, σας εγγυάται μία μοναδική αθλητική και ταξιδιωτική εμπειρία. Εσείς πάρτε μόνο τα παπούτσια σας και… αφήστε σε μας όλα τα υπόλοιπα!

 • Τρίαθλο

  Τρίαθλο: Το πιο απαιτητικό άθλημα του κόσμου!

  Δοκιμάστε τις αντοχές σας στο Τρίαθλο, στο ταχύτερα αναπτυσσόμενο άθλημα στον κόσμο. Νιώστε από κοντά την ξεχωριστή ατμόσφαιρα των σημαντικότερων και συναρπαστικών αγώνων μικρής και μεγάλης απόστασης, στις πιο όμορφες διαδρομές του πλανήτη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωήστε με την εταιρεία στο : 211 30 000 08

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)