Παρουσίαση αθλητικού εξοπλισμού : 2XU Compression Shorts & Calf Guards

Οι περισσότερες καινοτομίες στον αθλητικό εξοπλισμό τα τελευταία χρόνια εντοπίζονται στον χώρο του Τριάθλου. Ισως γιατί οι τριαθλητές είναι πιο ανοιχτοί σε νέα καινοτόμα προιόντα και ψάχνουν πάντοτε το κάτι παραπάνω που θα τους κάνει να βελτιωθούν.Ισως επειδή οι Τριαθλητές δεν είναι “κολλημένοι” σε παραδόσεις και γενικά είναι πιο ανοιχτοί άνθρωποι.

Ετσι τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μία σημαντική διείσδυση των compression προιόντων στο άθλημα του Τριάθλου. Αρχικά παρατηρούσαμε στους αγώνες μεγάλης απόστασης οι αθλητές να φορούν τις compression κάλτσες κατά την διάρκεια όλου του αγώνα. Σιγά σιγά αυτό επεκτάθηκε και σε άλλα ρούχα όπως τα κολλάν και τα τριαθλητικά κορμάκια (tri suits). Η 2XU είναι από τις πρώτες εταιρείες οι οποίες έχουν δημιουργήσει πλήρη γκάμα σχετικών προιόντων. Η συνεργασία με το Αυστραλέζικο Ινστιτούτο των σπόρ δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την ποιότητα των προιόντων.

Εμείς ξεχωρίσαμε από όλη την συλλογή τα compression κολλάν τόσο τρεξίματος όσο και του Τριάθλου.

 

Το Tri short χρησιμοποιεί το ύφασμα70 D/CK το οποίο βοηθάει στην άυξηση της παραγόμενης ισχύος εκ μέρους του αθλητή και καθώς βοηθάει σημαντικά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος συμβάλει τα μέγιστα στην απομάκρυνση του γαλακτικού οξέος και γενικά των καματογόνων ουσιών. Το νέο υλικό ICE-X βοηθάει στο να ρίχνει την θερμοκρασία μέχρι και 5 βαθμούς Fahrenheit ενώ η εσωτερική επένδυση (LD CHAMOIS) προσδίδει άνεση πάνω στο ποδήλατο.

 

 

 

 

Το κατάστημα bikeme.gr έχει εισαγάγει τα προιόντα και διαθέτει επαρκή ποσότητα για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα στο : info@bikeme.gr ή τηλεφωνικά στο 210 9943230

 

 

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)