Παρουσίαση αθλητικού εξοπλισμού : Νέα σειρά Garmin Forerunner & Garmin Connect

Η σειρά αθλητικών ρολογιών της Garmin Forerunner ανανεώθηκε πλήρως για να καλύψει τις ανάγκες κάθε δρομέα. Είτε τρέχετε για να βελτιώσετε την φυσική σας κατάσταση και την γραμμή σας είτε προετοιμάζεστε για έναν σημαντικό αγώνα, υπάρχει ένα ρολόι Forerunner κατάλληλο για να ξυπνήσει τον καλύτερο σας εαυτό και να μεγιστοποιήσετε τις επιδόσεις σας!

 

Όλα τα ρολόγια Forerunner 110, 210, 310, 410 και 610 διαθέτουν δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας για μεγαλύτερη ακρίβεια σε όλες τις μετρήσεις σας και είναι συμβατά με την Δωρεάν Online πλατφόρμα Garmin Connect όπου μπορείτε να δείτε όλα τα δεδομένα της προπόνησης σας, να θέσετε στόχους και να μοιραστείτε όλες τις πληροφορίες με άλλους χρήστες.

Forerunner 110: Δείτε όλες τις πληροφορίες για την προπόνηση σας εύκολα και γρήγορα. Είναι πολύ απλό να γνωρίζετε την απόσταση, το χρόνο, την ταχύτητα, τους καρδιακούς σας παλμούς και τις θερμίδες που καταναλώσατε (απαιτείται με Heart Rate Monitor). Δεν χρειάζεται καμία ιδιαίτερη ρύθμιση αφού ενεργοποιείτε απλά την συσκευή, πατάτε το πλήκτρο Start και ξεκινάτε την προπόνηση σας. Όταν φτάσετε σπίτι συνδέστε το με το πρόγραμμα Garmin Connect για να αναλύσετε την προπόνηση σας.

 

Διατίθεται σε 3 εκδόσεις:

Forerunner 110 Unisex

Forerunner 110 Αντρικό με Heart Rate Monitor Κόκκινο

Forerunner 110 Γυναικείο με Heart Rate Monitor Ροζ

 

Forerunner 210: Καταγράψτε κάθε λεπτό και κάθε μέτρο της προπόνησης σας με το Forerunner 210. Διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ευαισθησίας για μεγαλύτερη ακρίβεια. Υπολογίζει χρόνο,  ταχύτητα, απόσταση και θερμίδες που καταναλώθηκαν κατά την προπόνηση. Διαθέτει αισθητήριο καρδιακών παλμών και παρέχει στον χρήστη την δυνατότητα διαλειμματικής προπόνησης. Συνεργάζεται με αισθητήριο ποδιού (FootPod) για προπόνηση σε εσωτερικό χώρο. Όταν ολοκληρώσετε την προπόνηση σας συνδεθείτε με το πρόγραμμα Garmin Connect για να αναλύσετε, να αποθηκεύσετε και να μοιραστείτε τα δεδομένα της προπόνησης σας και να βάλετε νέους στόχους.

 

Forerunner 310XT: Ιδανικό για τρίαθλο, πεζοπορεία, ποδηλασία, surfing, kayak ακόμα και κολύμβηση. Το Forerunner 310XT είναι κατασκευασμένο για να αντέχει σε όλες τις συνθήκες. Καταγράφει απόσταση, ταχύτητα, υψόμετρο και καρδιακούς παλμούς. Όλα τα δεδομένα της προπόνησης αποστέλλονται ασύρματα στον υπολογιστή σας για να τα αναλύσετε με το πρόγραμμα Garmin Connect. Το Forerunner 310XT είναι αδιάβροχο και η αυτονομία του φτάνει τις 20 ώρες.

 

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις:

Forerunner 310XT

Forerunner 310XT με Heart Rate Monitor

 

Forerunner 410: Προχωρήστε την προπόνηση σας στο επόμενο επίπεδο. Το Forerunner 410 είναι ένα εξελιγμένο αθλητικό ρολόι προπονήσεων που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε σημαντικά τις επιδόσεις σας. Καταγράφει χρόνο, ταχύτητα, καρδιακούς παλμούς, υψόμετρο και ακόμα περισσότερα. Σας παρέχει την δυνατότητα να σχεδιάσετε λεπτομερώς την προπόνηση σας ενώ με το Garmin Connect μπορείτε να αποθηκεύσετε, να αναλύσετε και να μποραστείτε τα δεδομένα σας.

 

Διατίθεται σε 2 εκδόσεις:

Forerunner 410

Forerunner 410 με Heart Rate Monitor

 

Forerunner 610: Μην αφήσετε να σας ξεγελάσουν η κομψή του εμφάνιση και η οθόνη αφής, το Forerunner 610 είναι σχεδιασμένο για να αντέχει στα δύσκολα. Από την μία είναι τόσο στιβαρό ώστε να αντέχει τη βροχή και τον ιδρώτα και από την άλλη είναι τόσο ευαίσθητο ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε ακόμα και με γάντια. Η οθόνη αφής κάνει τον χειρισμό παιχνίδι ενώ τα δεδομένα που βλέπετε περιλαμβάνουν ταχύτητα, απόσταση, χρόνο, θέση GPS, καρδιακούς παλμούς (απαιτείται Heart Rate Monitor) κατανάλωση θερμίδων. Μπορεί να σας καθοδηγήσει στο σημείο που ξεκινήσατε ενώ σας επιτρέπει να εξευρνήσετε τις γύρω περιοχές γνωρίζοντας ότι δεν θα χαθείτε ποτέ. Ο “Virtual Racer” μετατρέπει κάθε προπόνηση σε αγώνα, αφού σας επιτρέπει να ανταγωνιστείτε προηγούμενες επιδόσεις ή ο “Virtual Partner” που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε στόχους μέσα από το Garmin Connect.

 

Garmin Connect:

Περισσότεροι από 1.500.000 χρήστες συσκευών Garmin χρησιμοποιούν το Garmin Connect για να αποθηκεύσουν και να αναλύσουν τα δεδομένα της προπόνησης τους. Το Garmin Connect σας επιτρέπει να δείτε λέπτο προς λεπτό όλη την προπόνηση σας πάνω σε αναλυτικό χάρτη, να δείτε ταχύτητα, απόσταση, χρόνο, καρδιακούς παλμούς και να κρατάτε ένα ιστορικό όλων των προπονήσεων σας. Επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να φτιάξετε ένα αναλυτικό πρόγραμμα ή να ορίσετε τους προσωπικούς σας στόχους. Τέλος μπορείτε να μοιραστείτε τα δεδομένα της προπόνησης σας με άλλους χρήστες ή με τον προπονητή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, ενημέρωση για τιμές και διαθεσιμότητα προιόντων μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα. Ζαμπέλη Nάνσυ, Εμπορική Διευθύντρια της Digital Tracer Electronics SA που αντιπροσωπεύει την Garmin στην Ελλάδα : +302109840144

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.