Πανελλήνιο Κολύμβησης :5 χάλκινα & 3η θέση στην Γενική, για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

5 χάλκινα μετάλλια και 3η θέση στην Γενική,

για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, στο Πανελλήνιο  

 

Π. Βελέντζας: «Για 4η χρονιά στην 3άδα κι αυτό λέει πολλά»

Τρίτη θέση για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου, στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κολύμβησης Ανδρών – Γυναικών που ολοκληρώθηκε χθες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, με πρωταθλητή τον Ολυμπιακό και δεύτερο τον Εθνικό Πειραιώς.

 

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου είχε κολυμβητές και κολυμβήτριές της, σε 27 συνολικά τελικούς, κατακτώντας 5 χάλκινα μετάλλια (3 στους άνδρες και 2 στις γυναίκες) και συγκεντρώνοντας 120 βαθμούς, στην γενική βαθμολογία.

 

Κορυφαίοι του ΑΟΠΦ, που κατέκτησαν τα 5 χάλκινα μετάλλια ήταν οι:

  • ο Χιώτης Παναγιώτης, 3ος στα 200 μ. πρόσθιο και στα 200 μ. μικτή,
  • ο Κονσταντινέσκου Κωστής, 3ος στα 200 μ. πεταλούδα,
  • η Φιλοπούλου Μαρία, 3η στα 400 μ. μικτή, και
  • η ομάδα γυναικών 4×200 μ. ελεύθερο, 3η θέση, με τις ΤρούλουΦιλοπούλουΖειμπέογλουΚλικοπούλου.

 

«Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή εμφάνιση αντάξια του ονόματος και της ιστορίας του ΑΟΠΦ. Ήταν ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα με πολλές καλές ομάδες και δυνατούς αθλητές».

Λόγια του αρχιπροπονητή του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου Παναγιώτη Βελέντζα, ο οποίος κατέληξε:

«Οι επιδόσεις των κολυμβητών-τριων μου ήταν καλές και οι περισσότεροι πραγματοποίησαν ρεκόρ, ή τα πλησίασαν. Για 4η χρονιά η ομάδα μου βρίσκετε μέσα στης 3 καλύτερες της Ελλάδας κι αυτό σίγουρα λέει πολλά !!».

 

Οι πρώτες 6άδες των τελικών βαθμολογιών:

Άνδρες (27 σωματεία): 1) Ολυμπιακός 234,5 β., 2) ΑΝΟ Αργυρούπολης 95, 3) Εθνικός Πειραιά 83, 4) Ωκεανός 82,5, 5) Γλαύκος Περιστερίου 66, 6) Παλαιό Φάληρο 62

Γυναίκες (28 σωματεία): 1) Ολυμπιακός 158 β., 2) Ποσειδών Ιλισίων 103, 3) Ολυμπιάδα ’73 74, 4) Ιωνικός Νίκαιας 62, 5) Παλαιό Φάληρο 58, 6) Εθνικός Πειραιά 56

Γενική (39 σωματεία): 1) Ολυμπιακός 392.5 β., 2) Εθνικός Πειραιά 139, 3) Παλαιό Φάληρο 120, 4) Ωκεανός 117,5, 5) Ποσειδών Ιλισίων 105, 6) ΑΝΟ Αργυρούπολης 104.

logo

Summary
AOPF
Article Name
AOPF
Description
Πανελλήνιο Κολύμβησης :5 χάλκινα & 3η θέση στην Γενική, για τον ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.
Author

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)