Ο Lance τρέχει το πρώτο του Ironman την Κυριακή!

Αυτό που όλοι περιμέναμε θα γίνει την επόμενη Κυριακή. O Lance ξαναγυρνάει οριστικά στο άθλημα στο οποίο ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα.

Ο Lance Armstrong ανακοίνωσε τους αγώνες που θα συμμετέχει το 2012. Ξεκινάει με το Ironman Panama 70.3 την Κυριακή όπου θα αντιμετωπίσει μερικούς από τους καλύτερους Τριαθλητές στον κόσμο και θα συνεχίσει με το Ironman 70.3 στο Τέξας, την Φλόριδα, της Χαβάης και θα τελειώσει την χρονιά με τον τελικό του Ιronman (3.8-180-42,2) στην Χαβάη.

Ο Lance  αποφάσισε  να τρέξει αυτούς τους αγώνες ως μέρος της συμφωνίας του με την WTC (World Triathlon Cooperation) να ενισχύσει με 1 εκ. δολλάρια τον αγώνα εναντίον του καρκίνου.

Η λίστα των συμμετεχόντων για τον αγώνα της κυριακής περιλαμβάνει τους εξής αθλητές

Paul Amey MPRO GBR
Santiago Ascenco MPRO BRA
Damon Barnett MPRO USA
BERTRAND BILLARD MPRO FRA
Greg Close MPRO USA
Balazs Csoke MPRO HUN
Richie Cunningham MPRO AUS
Andres Darricau MPRO ARG
Bevan Docherty MPRO NZL
Oscar Galindez MPRO BRA
Romain GUILLAUME MPRO FRA
Rasmus Henning MPRO DOM
Bert Jammaer MPRO BEL
Teemu Kyllonen MPRO FIN
CHRIS LIETO MPRO USA
Andrey Lyatskiy MPRO RUS
Guilherme Manocchio MPRO BRA
ezequiel morales MPRO ARG
Matty Reed MPRO USA
Kevin Taddonio MPRO USA
Jesse Thomas MPRO USA
TJ Tollakson MPRO USA
Ivan Vasilyev MPRO RUS
Angela Axmann WPRO USA
Natascha Badmann WPRO CHE
Alessandra Carvalho WPRO BRA
Valentina Carvallo WPRO CHL
Leanda Cave WPRO GBR
Jessica Chong WPRO USA
HALEY COOPER-SCOTT WPRO USA
Tine Deckers WPRO BEL
Sofie Goos WPRO BEL
JACQUI GORDON WPRO USA
dede griesbauer WPRO USA
Tenille Hoogland WPRO USA
Fernanda Keller WPRO BRA
Nina Kraft WPRO DEU
eva ledesma WPRO ITA
Angela Naeth WPRO CAN
Margaret Shapiro WPRO USA
Magali Tisseyre WPRO CAN
Yvonne van Vlerken WPRO NLD
Michelle Vesterby WPRO DNK
Radka Vodickova WPRO CZE
bree wee WPRO USA
Kelly Williamson WPRO USA

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)