ΟΑΚΑ : Προυποθέσεις χρήσης του Κ2

Υστερα από σχετικό μας ερώτημα προς την τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του ΟΑΚΑ λάβαμε άμεσα την παρακάτω απόφαση. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων για τον απόλυτα επαγγελματικό χειρισμό του ερωτήματός μας. Είναι από τις λίγες φορές που κάποιοι δημόσιοι υπάλληλοι λειτουργούν πιο επαγγελματικά και από στελέχη ιδιωτικών εταιρειών. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Εκτός από την παρακάτω ανακοίνωση πρέπει να τονίσουμε τα παρακάτω:

  • Η ετήσια συνδρομή των 95 ευρώ (μείον το ΦΠΑ) θεωρείται ένα λογικό ποσό.  Ομως θα πρέπει η διοίκηση του ΟΑΚΑ να φροντίσει ότι θα παρέχει σωστές υπηρεσίες προς τους αθλούμενους, π.χ. ζεστό νερό στα ντουζ, καθαρές τουαλέτες, φωτισμό στο γήπεδο…ώστε οι χρήστες του Κ2 να νιώθουν ικανοποιημένοι. Για κάποιες ευπαθείς ομάδες (άτομα με ειδικές ανάγκες, άνεργους, πολύτεκνους κ.λπ.) θα πρέπει να υπάρξει ειδική οικονομική μεταχείρηση.
  • Θεωρούμε προς την σωστή κατεύθυνση οι διοικήσεις των σταδίων να έχουν έσοδα από την χρήση των εγκαταστάσεων καθώς φαίνεται ότι είναι ο μοναδικός τρόπος να διατηρούνται αυτές σε εξαιρετική κατάσταση και να μην ρημάξουν όπως γίνεται με τις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ Αγιου Κοσμά
  • Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι εάν θέλουμε κάποια στιγμή να πρωταγωνιστήσουμε σε διεθνές επίπεδο πρέπει οι αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων να συμπεριλάβουν στην προετοιμασία τους στιβική προπόνηση (κυρίως τρέξιμο στο γήπεδο στίβου). Συνεπώς δεν πρέπει να υπάρχει κανένας διαχωρισμός μεταξύ των αθλητών του ΣΕΓΑΣ και των αθλητών των υπολοίπων αθλημάτων. Και δεν εννοούμε για τους αθλητές του Τριάθλου, μοντέρνου πεντάθλου που το άθλημά του περιλαμβάνει τρέξιμο. Υπάρχει κωπηλάτης, πυγμάχος, ποδοσφαιριστής, τεννίστας,….που δεν κάνει συστηματική τρέξιμο σε γήπεδο στίβου;
  • Εάν η Διοίκηση του ΟΑΚΑ κάνει όντως σοβαρή προσπάθεια να κρατηθούν αυτά τα στολίδια του ελληνικού αθλητισμού σε εξαιρετική κατάσταση πρέπει όλοι να συμβάλλουμε προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ανακοίνωση της Διοίκησης του Ολυμπιακού Σταδίου.

Σας γνωρίζουμε ότι από 1 Νοεμβρίου 2011 η είσοδος στο βοηθητικό γήπεδο Κ2 θα επιτρέπεται μόνον στους κατόχους ατομικής κάρτας μέλους.Η προμήθεια της θα γίνεται από τα γραφεία του τμήματος Αθλητικών χώρων,που εδρεύουν στο Κλειστό Προπονητήριο Στίβου,και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα εξής :

1)Αίτηση με πλήρη στοιχεία (ονοματεπώνυμο,πατρώνυμο, διεύθυνση κατοικίας,τηλέφωνα,Α.Φ.Μ.,Δ.Ο.Υ. ) που παραλαμβάνεται από τα γραφεία

2)Πιστοποιητικό ιατρού παθολόγου ή καρδιολόγου για τη δυνατότητα αθλήσεως (προσφάτου εκδόσεως)

3) Πρόσφατη φωτογραφία (μεγέθους ταυτότητας)

Η ισχύς της θα έχει χρονική διάρκεια από 1-11-2011 έως 31-10-2012 και η τιμή της ανέρχεται στα :

Α) Ιδιώτες                                                            95  Ευρώ

Β) Ομαδική συνδρομή από 10 έως  30 άτομα     85/μέλος

Γ)        «              «          «   31   «    50     «         75/    «

Δ)        «              «          «   51 άτομα και άνω    65/    «

Στο ανωτέρω ποσό περιλαμβάνονται η χρήση κοινόχρη-

στων αποδυτηρίων και Φ.Π.Α. .

Οι ώρες λειτουργίας θα είναι καθημερινά από 06:30 -21:00

και Σάββατο από 06:30-14:00 .

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)