Νέα της αγοράς :Intersport Foot Scan

Συχνά ακούμε από τους πελάτες μας ερωτήματα όπως “τι παπούτσια να πάρω;” ή “ποια είναι τα καλύτερα παπούτσια;”. Η απάντηση δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται!

Η πραγματικότητα είναι πως δεν υπάρχει η έννοια του “καλύτερου παπουτσιού”. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός, όπως διαφορετικές είναι και οι ανάγκες του. Συνεπώς, το “καλύτερο παπούτσι” είναι αυτό που καλύπτει τις δικές σας, ιδιαίτερες ανάγκες! Και φυσικά, είναι άμεσα εξαρτώμενο από μια σειρά παραγόντων, όπως η φυσιολογία του δικού σας πέλματος ή η αθλητική δραστηριότητα την οποία ασκείτε…

Πως επιλέγουμε τα ιδανικά παπούτσια;

Επισκευθείτε οποιοδήποτε κατάστημα του δικτύου μας και γνωρίστε το Footscan, το αποκλειστικό σύστημα πελματογράφησης της INTERSPORT! Ζητήστε από τους ανθρώπους μας να σας κάνουν τη δική σας ανάλυση πέλματος δωρεάν και να σας συμβουλέψουν κατάλληλα – να είστε σίγουροι ότι η επιλογή σας θα είναι η ιδανική!

Κατηγοριοποίηση παπουτσιών

Functional Sport
Παπούτσια με κανονική απορρόφηση κραδασμών και σταθερότητα

Extra Cushioning
Παπούτσια εξοπλισμένα με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν επιπλέον απορρόφηση κραδασμών

Extra Stability
Παπούτσια εξοπλισμένα με τεχνολογίες που εξασφαλίζουν επιπλέον σταθερότητα και έλεγχο της κίνησης

Pronation Control
Παπούτσια με τεχνολογία που διορθώνει τον τρόπο βαδίσματος

Ultimate Performance
Παπούτσια με όλες τις τεχνολογίες

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)