Επόμενη “στάση” …Βόλος

Δελτίο Τύπου των διοργανωτών

10 ημέρες έμειναν για το κλείσιμο των εγγραφών του πρώτουArgoman για το 2012. Πάνω απο 80 αθλητές από όλη την Ελλάδα, αλλά και από το εξωτερικό έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή και ο τελικός αριθμός τους αναμένεται να ξεπεράσει κατά πολύ τους 100 καθώς οι εγγραφές είναι πλέον καθημερινές!!!

Οι προετοιμασίες έχουν ολοκληρωθεί και το μόνο που απομένει πλέον είναι να οριστικοποιηθεί ο τελικός αριθμός των αθλητών που θα λάβουν μέρος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολους όσους βοήθησαν για να φτάσουμε μεχρι εδώ και απο την μεριά μας υποσχόμαστε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας έτσι ώστε να τιμήσουμε τους υποστηρικτές μας, αθλητές και μη,προσφέροντας τους έναν ασφαλή αγώνα-γιορτή για το τρίαθλο.

Τα δώρα και οι εκπλήξεις που έχουμε ετοιμάσει για την ημέρα είναι πολλά και πολύ περισσότερα από αυτά που έχουμε ανακοινώσει, αλλά προτιμούμε να σας κρατήσουμε σε αγωνία για τα περισσότερα απο αυτά. Για κάποια θα ενημερωθείτε εντός των ημερών.

Τέλος να τονίσουμε πως είμαστε αθλητές και σκεπτόμαστε ως αθλητές σε ό,τι έχει να κάνει με το τρίαθλο. Ποτέ δεν κατανοήσαμε την θέση της πολιτικής στον αθλητισμό και ποτέ δεν θα το κάνουμε. Αντιθέτως προτιμούμε να επιμείνουμε στον ρομαντισμο μέσω του οποίου βλέπουμε το τρίαθλο και τον αθλητισμό γενικότερα. Προταρχικός μας σκοπός ήταν, είναι και θα παραμείνει η αναπτυξη του τριάθλου στην Ελλάδα, με ό,τι μία τέτοια αναπτυξη συνεπαγεται, και είμαστε διατεθημένοι να παλέψουμε γι αυτο.

Καλές προπονήσεις σε όλους και όλες και ραντεβού στον Βόλο στις 27 Μαΐου.

Multisport Team

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)