Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά

Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΘΗΝΑΣ και η ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΣΠΟΡ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ διοργανώνουν τον 1 ο διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά από 4 έως 14 χρονών.

Παιδιά, ανυπομονούμε να παρουσιάσουμε το 2012 μια συναρπαστική έκθεση ζωγραφικής με δικά σας έργα τέχνης.

« Το τρέξιμο είναι παιχνίδι, είναι χαρά ! Το τρέξιμο με την παρέα μας είναι μεγαλύτερη χαρά !»

Σχεδιάστε ή ζωγραφίστε – μέχρι 3 έργα το κάθε παιδί – από το μάθημα γυμναστικής σας ή εικόνες από κάποιο δρομικό αγώνα που έχετε λάβει μέρος. Αν θέλετε ζωγραφίστε τους εαυτούς σας, τους φίλους σας, τη μαμά, τον μπαμπά, τη γιαγιά ή τον παππού σας. Τη θεία σας, το θείο, τα ξαδέρφια σας, τους συμμαθητές σας ή ανθρώπους που τρέχουνε όλοι μαζί σαν μια παρέα. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να φτιάξουν ένα κολλάζ με φωτογραφίες, λέξεις, αποσπάσματα εφημερίδων και περιοδικών για να μπορέσουν έτσι και αυτά να κάνουν τις ιδέες τους πραγματικότητα.

Όλα τα έργα ζωγραφικής θα δημοσιευτούν στο διαδικτυακό ιστότοπο του Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας. Ειδικοί, θα επιλέξουν σε πρώτο, δεύτερο και τρίτο επίπεδο όλα τα έργα που θα διαγωνιστούν. Για την τελική επιλογή των νικητών θα γίνει κλήρωση μεταξύ των έργων που θα έχουν φθάσει στο τελευταίο επίπεδο αξιολόγησης. Τα έργα που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε μια ή σε περισσότερες εκθέσεις. Όσα έργα διακριθούν θα επιδιώξουμε να τυπωθούν σε καρτ ποστάλ και μερικά από αυτά πάνω σε ενδυμασία (t-shirt). Θα επιδιώξουμε, επίσης, να τα διαθέσουμε με μια συμβολική τιμή και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση ενός ακριτικού δημοτικού σχολείου, το οποίο θα σας ανακοινώσουμε.

Όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν μπορεί να κερδίσουν δώρα !

Με τη φιλική υποστήριξη των:

ATHENS HALF MARATHON  &  STC / ΤΡΟΚΑΝΤΕΡΟ ΣΠΟP ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΛΙΚΕΣ:

Στο διαγωνισμό ζωγραφικής μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας 4-14 χρονών.

Το μέγεθος των έργων, δε μπορεί να είναι μικρότερο του Α5 και μεγαλύτερο του Α3.

Σας παρακαλούμε να στείλετε μέχρι 3 το πολύ έργα από κάθε παιδί.

Χαρείτε και σεις μαζί με το παιδί καθώς θα βλέπετε το έργο του να προχωράει !

Λήξη Συμμετοχών : 10 Απριλίου 2012

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)