Ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού για τις Temtex Kinesiology Taping

Τα ονόματα των αναγνωστών που απάντησαν σωστά στο διαγωνισμό της Τemtex και επιλέχθηκαν ύστερα από σχετική κλήρωση είναι τα παρακάτω:

1. Μαυρόπουλος Άρης

2. Λυμπέρης Ηλίας

3. Κοντογιαννόπουλος Ελευθέριος

4. Ευθυμίου Ορέστης

5. Σακλάς Γιώργος

6. Σαρρής Παναγιώτης

7. Ραφτόπουλος Αντώνης

8. Μπόνας Αλέξης

9. Χειμαριός Αλέξανδρος

10. Πλουμάκη Βλεπούλα

11. Μεταληνού Ζωή

12. Αθανασίου Φίλιππος

13. Χατζηνικόλας Κώστας

14. Σωτηρόπουλος Σωτήρης

15. Καρακατσάνης Γιώργος

16. Χριστοφιλόπουλος Σταύρος

17. Γκοτζιάς Σπύρος

18. Λεδάκης Θεοχάρης

19. Στυλιανάκης Στέλιος

20.Καράμπελα Χρυσάνθη

Θα πρέπει να διευκρινίσουμε πως η σωστή απάντηση ήταν η 4. Luc Van Lierde

Οι τυχεροί αναγνώστες θα πρέπει να μεταβούν στην Εδρα της εταιρίας Αλκή-προϊόντα  υγείας   στη διεύθυνση Βασιλέως Παύλου 6, Βούλα (τηλ.: 210-9659571) για να παραλάβουν από εκεί το δωρο τους.

Όσοι βρίσκεστε εκτός Αθηνών παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@triathlonworld.gr και το προϊόν θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς.

 

About triathlonworld

O Γιάννης Ψαρέλης γεννήθηκε το 1969 στην Αθήνα. Από το 1978 ασχολείται με τον αθλητισμό. Είναι αναγνωρισμένος προπονητής τριάθλου από την Ironman και Level 3 προπονητής τριάθλου από την εθνική Ομοσπονδία της Νεας Ζηλανδίας (με το καλύτερο σύστημα διαβίου εκπαίδευσης προπονητών), πιστοποιημένος δάσκαλος κολύμβησης (Teacher ID: 15843) από τον Σύνδεσμο Προπονητών Κολύμβησης της Αυστραλίας καθώς και Αργυρού Επιπέδου Διεθνής προπονητής από τον ίδιο σύνδεσμο (ASCTA International Silver :0534). Επίσης, είναι πιστοποιημένος προπονητής κολύμβησης από τον Σύνδεσμο Προπονητών κολύμβησης των ΗΠΑ επιπέδου 4:5 (ASCA Level 4:5). Συνολικά έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 200 αγώνες τριάθλου και multistports και σε περισσότερους από 150 αγώνες τρεξίματος εκτός σταδίου. Έχει διατελέσει μέλος της Ολομέλειας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Διοικητικός Διευθυντής στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, Γενικός Γραμματέας στην Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου, Διευθυντής Αθλήματος στην ΟΕΟΑ Αθήνα 2004 κ.λπ. Έχει επίσης εμπνευστεί και διατελέσει Αθλητικός Διευθυντής του Κέντρου Υψηλού Αθλητισμού (Sports Excellence). Σπουδές: Χημεία (ΕΚΠΑ), ΜΒΑ (ΟΠΑ), Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Διοίκηση (MSc,Lyon 1), το Μάρκετινγκ και την Επικοινωνία ( από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο ΑθηνώνMSc). Πρόσφατα, είναι στη διαδικασία ολοκλήρωσης Μεταπτυχιακού πάνω στην Μεγιστοποίηση της Αθλητικής Απόδοσης και την Προπονητική (ΔΠΘ). Σήμερα, είναι υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΔΠΘ με αντικείμενο την εφαρμοσμένη Φυσιολογία στα αθλήματα αντοχής.