Specialized TT2 : H «σταγόνα» που χρησιμοποίησε ο Chris McCormack και στις δύο νίκες του στην Χαβάη.

Είναι ίσως το πιο μακρύ αεροδυναμικό κράνος (κράνος σταγόνα) που υπάρχει στην παγκόσμια αγορά και  το οποίο χρησιμοποίησε ο Αυστραλός Chris McCormack και τις δύο φορές που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ironman στην Χαβάη. Το αεροδυναμικό κράνος θεωρείται ένας από τους πιο οικονομικούς τρόπους για να αναβαθμίσουμε την αεροδυναμική μας στην ποδηλασία.

Το συγκεκριμένο κράνος καθώς είναι πολύ μακρύ έχει εξαιρετική αεροδυναμική αλλά απαιτεί να έχουμε σταθερή θέση πάνω στο ποδήλατο, γιατί όπως είναι φυσικό όταν αντί να κοιτάζουμε εμπρός κοιτάζουμε την άσφαλτο το κράνος λειτουργεί ως μέσω αντίστασης με το “ράμφος” να αυξάνει την μετωπική μας επιφάνεια.

Εχει τον καλύτερο αερισμό από τα αεροδυναμικά κράνη και βγαίνει σε δύο μεγέθη, κάτι το οποίο είναι πολύ σημαντικό για αθλητές που έχουν ιδιαίτερα μεγάλο μέγεθος στο κεφάλι και δυκολεύονται να βρουν κράνος, ιδίως κράνος σταγόνα. Επίσης το συγκεκριμένο κράνος είναι το μοναδικό το οποίο συνοδεύεται με ειδική θήκη προστασίας.

Είναι σαφές ότι πρέπει να επιλέξουμε το σωστό μέγεθος καθώς εάν δεν κάνουμε σωστή επιλογή τότε μπορεί να μην μπαίνει εύκολα το κράνος στην T1, και συνεπώς να χάσουμε τα αεροδυναμικά πλεονεκτήματα μέσω κακής αλλαγής,ή να μην εφαρμόζει/ δένει άψογα στο κεφάλι μας να γλυστρήσει σε τυχόν πέσιμό μας και να μην μας προστατέψει.

Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Kassimatis Cycling, που είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος και εισαγωγέας της Specialized στην Ελλάδα. Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Νίκος Κασσιμάτης- Εμπορικός Διευθυντής. Τηλ: 210-4122596 & Email : info@specialized.gr

Η αντιπροσωπεία της Specialized μας ενημέρωσε ότι έχει άμεση διαθεσιμότητα του προιόντος για να καλύψει τις ανάγκες της ελληνικής αγοράς.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)