36οs Αγώναs Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών προκηρύσσει τον 36ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ, αγώνα σκυταλοδρομίας 2 X10 χλμ. και 2 χλμ. για παιδιά, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το περιοδικό RUNNER. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες και η ημερομηνία έναρξης των εγγραφών.
Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 10 Μαρτίου 2013
Εκκίνηση – Τρεματισμός: Κεντρικός στίβος εγκαταστάσεων
Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση αγώνα: 20 χλμ.
Περιγραφή διαδρομής αγώνα: Εκκίνηση με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του Αγ. Κοσμά, έξοδος από την νότια πύλη εγκαταστάσεων ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά (Παραλιακή) – Λεωφόρος Ποσειδώνος προς Γλυφάδα – οδός Διαδόχου Παύλου (Παραλία Γλυφάδας) – Λεωφόρος Ποσειδώνος – Λεωφόρος Κωνσταντίνου Καραμανλή προς Καβούρι – οδός Ακτής – οδός Ηλίου – οδός Δημήτρη Λαμπράκη αναστροφή (10χλμ.) και επιστροφή. Τερματισμός με ¾ στροφής μέσα στο στάδιο του ΕΑΚΝ Αγ. Κοσμά.
Σημείωση: Η διαδρομή είναι μετρημένη όπως επίσης καθ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενη από την Τροχαία Ελληνικού και με κώνους επί της δεξιάς λωρίδας του οδοστρώματος. Ο αγώνας θα γίνει με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.


Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5ο, 10ο, 15ο χλμ. καθώς και στον τερματισμό.
Χρονομέτρηση-Αποτελέσματα: Θα γίνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Championchip.
Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Έπαθλα-Ηλικιακές κατηγορίες: Θα βραβευθούν οι τρεις (3) πρώτοι άνδρες και οι τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης καθώς και οι αντίστοιχοι νικητές των ηλικιακών κατηγοριών.
Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
Παράλληλοι αγώνες: Αγώνας 2 χλμ. για παιδιά και Αγώνας Σκυταλοδρομίας 2 X 10 χλμ.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)