9o Φεστιβάλ κολύμβησης από την ΚΟΕ σε συνεργασία το Pool Sport

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στη ΚΟΕ όσο και στην εταιρεία Pool Sport για την συνέχιση του θεσμού παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Για ακόμα μία φορά αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο και ότι η συστηματική και καθημερινή  δουλειά των προπονητών και των στελεχών της ΚΟΕ είναι ο λόγος για τις μεγάλες επιτυχίες του υγρού στίβου.

Προκήρυξη

            Η Κ.Ο.Ε σε συνεργασία με την εταιρεία POOL SPORT AE, εταιρεία εγκεκριμένη συνεργάτη της ΚΟΕ, ανακοινώνει τη διοργάνωση  του 9ου Φεστιβάλ Κολύμβησης και Υδατοσφαίρισης στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του ΟΑΚΑ, από 16 έως 18 Δεκεμβρίου 2011.

Η διοργάνωση αυτή σκοπεύει στη διεύρυνση του αριθμού των αγωνιστικών εκδηλώσεων των νεαρών κολυμβητών-τριών και την αναβάθμιση των αγωνιστικών εκδηλώσεων.

Κατά την διάρκεια της πιο πάνω διοργάνωσης και με σκοπό την δημιουργία μίας διοργάνωσης με ιδιαίτερο χρώμα και ενδιαφέρον, θα λάβουν χώρα διάφορες εκδηλώσεις (κληρώσεις, δώρα, μουσική κ.λ.π).

 Συνημμένα σας αποστέλλουμε την προκήρυξη των κολυμβητικών αγώνων.

Για το Δ.Σ

 Ο Γενικός Γραμματέας

 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ                   Κ.Ο.Ε.

                                                POOL SPORT AE

 

ΤΟΠΟΣ                                 ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΟΛ/ΡΙΟ ΟΑΚΑ

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ                    16-18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011

 

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΩΝ             ώρα 09.00 και 17.00

 

ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ              ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ :  Σωματεία – μέλη της ΚΟΕ με κολυμβητές-τριες, για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012, 9-10-11-12-13 ετών, γεννημένοι-ες τα έτη 2003-2002-2001-2000-1999 και οι οποίοι θα πρέπει να κατέχουν οπωσδήποτε δελτίο αθλητικής ιδιότητας και υγείας μέχρι τις 12/12/2011.  Χωρίς αυτά δεν είναι δυνατή η συμμετοχή τους, καμμία δε επιπλέον εγγραφή συμμετοχής δεν θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια των αγώνων.

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ :  Κάθε αθλητής-τρια έχει δικαίωμα συμμετοχής ως εξής :

Γεννημένοι το 2003-2002-2001 το πολύ σε δύο (2) ατομικά αγωνίσματα και στα ομαδικά,

Γεννημένοι το 2000-1999 το πολύ σε 3 ατομικά αγωνίσματα και στα ομαδικά. Κάθε σύλλογος μπορεί να συμμετέχει με απεριόριστο αριθμό κολυμβητών-τριών κατά ηλικία.

 

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΉΣ :

Αριθμητικές δηλώσεις συμμετοχής κατά σωματείο και ηλικία έως 5/12/11.

Τελική ονομαστική δήλωση με αναγραφή των αγωνισμάτων συμμετοχής για κάθε κολυμβητή-τρια μέχρι 12/12/11.

Δηλώσεις κολυμβητών-τριών που δεν έχουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας, δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Οι επιδόσεις των 12 ετών κορίτσια (έτος γέννησης 1999) θα υπολογισθούν ως όρια συμμετοχής για Χειμερινούς αγώνες και Θερινά πρωταθλήματα.

 

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :  6,50 € πλέον ΦΠΑ  για κάθε συμμετέχοντα κολυμβητή-τρια.  Το εν λόγω παράβολο θα καταβάλλεται πριν από την έναρξη των αγώνων, έναντι απόδειξης είσπραξης.

 


About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)