5ο Τεύχος του περιοδικού TriathlonWorld

Στο πέμπτο τεύχος του περιοδικού το οποίο θα ανεβεί στο Ιντερνετ σε δύο εβδομάδες υπάρχει κεντρικό αφιέρωμα «Πως να γίνετε καλύτεροι Τριαθλητές»

Ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Γιάννης Ψαρέλης μας δήλωσε σχετικά : ” Σε αυτό το τεύχος δεν έχουμε εστιάσει σε συγκεκριμένη απόσταση αλλά δίνουμε συμβουλές οι οποίες είναι χρήσιμες για όλους τους αθλητές όλων των επιπέδων και όλων των μορφών και αποστάσεων Τριάθλου. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για το περιοδικό ότι μας παραχώρησε συνέντευξη η Kate Allen, η χρυσή Ολυμπιονίκης της Αθήνας. Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Κασίμη καθώς και τις κυρίες Μπαρμπαρούτση και Ψούνη. Νοιώθω πολύ τυχερός που το περιοδικό έχει αυτό του επιστημονικού επιπέδου συνεργάτες.

 

Τέλος θα πρέπει να αναφέρω για ακόμα μία φορά το περιοδικό υπάρχει εξαιτίας της κας. Χριστίνας Χαραμουντάνη και της κας.Ευτυχίας Φιλαλήθη, οι οποίες δικαιωματικά έχουν τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά το περιοδικό και οι οποίες έχοντας μακροχρόνια πορεία στον ελληνικό αθλητισμό έχουν φτιάξει κάτι πολύ ιδιαίτερο. Το αναφέρω γιατί νοιώθω λίγο άβολα όταν δέχομαι καθημερινά τα συγχαρητήρια από συναθλητές μου ενώ όλη την δουλειά την έχει κάνει η κα. Χαραμουντάνη και η κα. Φιλαλήθη. Ιδιαίτερα η κα.Χαραμουντάνη αποδεικνύει για ακόμα μία φορά την αγάπη της για τον ελληνικό αθλητισμό.

Το επόμενο βήμα είναι η ύπαρξη και αγγλικής έκδοσης, κάτι το οποίο νομίζω ότι αναβαθμίζει την όλη ύπαρξη του περιοδικού κάνοντας το «προσβάσιμο» σε όλο τον κόσμο. Ειλικρινά είναι κρίμα να μην είναι προσβάσιμα άρθρα υψηλού επιπέδου και αποκλειστικές συνεντεύξεις. Φυσικά κάθε αρχή και δύσκολη αλλά νομίζω με τέτοιους συνεργάτες όλα γίνονται πρακτικά εύκολα.»