Το έκτο S.M.F. πάει εξοχή.

Οι 600 αθλητές που βρέθηκαν στην Πέμπτη διοργάνωση του S.M.F., οι 24 εταιρίες πού συμμετείχαν στην έκθεση και οι 3000 θεατές που παρακολούθησαν είτε με την φυσική τους παρουσία είτε μέσω διαδικτύου,   ήταν η επιβεβαίωση της επιτυχημένης αθλητικής, πολιτιστικής, ψυχαγωγικής και ενημερωτικής εκδήλωσης που πραγματοποιείται στην Σφενδάμη Πιερίας. Η εμπιστοσύνη και η προσέλευση όλο και περισσότερων αθλητών και επισκεπτών μας ανανεώνει και μας γεμίζει με νέες ιδέες.


Το 2012 ο χώρος των εκδηλώσεων μεταφέρεται 2 χιλιόμετρα έξω από τον οικισμό της Σφενδάμης, στον καταπράσινο λόφο του προφήτη Ηλία, με την μοναδική θέα στον Όλυμπο από την μια μεριά και την θάλασσα του Θερμαϊκού από την άλλη..Ένας χώρος πού ταιριάζει με τον χαρακτήρα του festival και είναι υπό διαμόρφωση παροχές όπως, τουαλέτες, ντουζιέρες και, οργανωμένος χώρος εστίασης για αθλητές και θεατές. Επίσης θα υπάρχει δυνατότητα ελεύθερης κατασκήνωσης.  Οι διαδρομές θα περιλαμβάνουν περισσότερα μονοπάτια στο ορεινό τρέξιμο  και στην ορεινή ποδηλασία, και θα υπάρχει. ζωντανή παρακολούθηση του αγώνα, στο χώρο των εκδηλώσεων σε μεγάλες οθόνες Στον χώρο ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες διαμόρφωσης που θα παρέχουν τις κατάλληλες υποδομές υποδοχής και η διάνοιξη των νέων μονοπατιών που θα προστεθούν  στους αγώνες.

Φυσικά δεν ξεχνάμε τους μικρούς φίλους και τους επισκέπτες όπου καινούργιες δραστηριότητες θα πλαισιώσουν τους αγώνες, όπως πίστα αναρρίχησης, νέος εκθεσιακός χώρος και πολλά άλλα που θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρων αθλητών και επισκεπτών.

 

Για να ενημερωθείτε επισκεφτείτε ανά τακτά διαστήματα την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για όλες της νέες αλλαγές και που θα γίνουν στο ανανεωμένο S.M.F.   www.sfendami.gr

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)