Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος, 6 Μαίου 2012 : Ξεκίνησαν οι εγγραφές

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το άνοιγμα των εγγραφών στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τους Παράλληλους Αγώνες.

Έναρξη.εγγραφών: Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012 στις 12:00 το μεσημέρι.

Πρώτη μοναδική εμπειρία, η διαδρομή : ΔΑΚ Π. Φαλήρου – Μαρίνα Φλοίσβου – θωρηκτό Αβέρωφ & τριήρης Ολυμπιάς – Ταε Κβο Ντο – πεζογέφυρα Εσπλανάδα – Πλατεία Νερού – Ναυταθλητική Μαρίνα Καλλιθέας – Μπιτς Βόλεϊ – Εκβολές Ιλισού και Κηφισού ποταμού – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Νότια πλευρά Σ.Ε.Φ. και αναστροφή.

Δεύτερη μοναδική εμπειρία, η κοινωνικότητα: Καθώς τρέχουμε βλέπουμε πολλές φορές και γνωρίζουμε από κοντά όλους τους συναθλητές μας ! Πρόσωπο με Πρόσωπο, χωρίς καμία εξαίρεση! Από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο!

Φαληρικός Όρμος – Μοναδικές Διαδρομές: “Τύφλα” να ‘χει το Μόντε Κάρλο !

Αγώνες:

 1. Ημιμαραθώνιος 21.097 μ.
 2. Σκυταλοδρομία (2 δρομείς)
 3. 1/4 Μαραθώνιος
 4. Chiquita – Αγώνας Νεότητας
 5. Chiquita – Αγώνας Μικρών Παιδιών
 6. Αγώνας Κοινωνικής Προσφοράς
 7. Δυναμικό Βάδισμα
 8. Xinis – Αγώνας Διασκέδασης (Fun Run)

Εκδηλώσεις:

 1. εθελοντισμού ΚΟΙΝΩΝΙΑ
 2. ECO – Περιβάλλον. Στάση Ζωής.
 3. Μουσική & ΜΟΥΣΙΚΟΙ πάνω στο κύμα
 4. Διαγωνισμός Ζωγραφικής για παιδιά 4-14 χρονών

Ενημέρωση – Πρόσκληση προς τους Εθελοντές:

Ο Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου και οι Παράλληλοι Αγώνες, οργανωτικά και διαχειριστικά, συγκαταλέγονται μεταξύ των πλέον απαιτητικών και δύσκολων διοργανώσεων. Το γεγονός και μόνο της ταυτόχρονης διεξαγωγής τόσων πολλών αγώνων, καθώς και ότι μόνο στη διαδρομή του Ημιμαραθωνίου θα υπάρχουν 8 ηλεκτρονικά σημεία ελέγχου και καταγραφής των ενδιάμεσων χρόνων, μιλάει και πείθει από μόνο του για την πολύ μεγάλη ανάγκη της συνδρομής μας, ως Εθελοντών.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί μια μοναδική εμπειρία.

Σας περιμένουμε στην ποιο μεγάλη Ομάδα.

Τη μεγαλύτερη !

Την V.I.P. Ομάδα των Εθελοντών μας.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)