Εκτο (6o) τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Triathlon World

Στο έκτο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Triathlon World που θα κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου θα έχουμε δύο αποκλειστικές συνεντεύξεις από δύο εξαιρετικούς αθλητές : τον Jordan Rapp (ΗΠΑ) και την Emma Jackson από την Αυστραλία.

Ταυτόχρονα θα έχουμε και ξεκινήσουμε το αφιέρωμα στους καλύτερους προπονητές Τριάθλου στον κόσμο. Εχουμε ήδη εξασφαλίσει συνέντευξη από την Michelle Dillon η οποία προπονεί τον Stuart Hayes, τον Will Clarke, την Jodie Stimpson, την Hollie Avil (Σημείωση είναι αυτή που ίδρυσε την Team Dillon). Επίσης ο προπονητής της Emma Jackson ο κ. Stephen Moss μας έδωσε ήδη αποκλειστική συνέντευξη. Εμείς προσπαθούμε να εμπλουτίσουμε αυτό το αφιέρωμα και φυσικά θα το συνεχίσουμε και στα επόμενα τεύχη.

Εκτός από το αφιέρωμα στους προπονητές θα έχουμε ως κεντρικό θέμα την χειμερινή προπόνηση. Οι συνεργάτες του περιοδικού μας θα σας δώσουν όλες τις γνώσεις και πληροφορίες ώστε αυτός ο χειμώνας να είναι ο καλύτερος από πλευράς προετοιμασίας για τους αγώνες της άνοιξης και του καλοκαιριού.

  • Τι μπορώ να κάνω όταν ο καιρός είναι άσχημος και δεν μπορώ να κάνω προπόνηση έξω;
  • Πως μπορώ να διατηρήσω την παρακίνησή μου σε υψηλά επίπεδα;
  • Πως μπορώ να αποφύγω να πάρω κιλά;

Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις που θα μας στείλετε στο info@triathlonworld.gr θα απαντηθούν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού μας. Υπομονή μέχρι την “έκδοση” του επόμενου τεύχους.