Αθλητική Ενωση Κερατσινίου

To τμήμα τριάθλου της Αθλητικής Ένωσης Κερατσινίου δημιουργήθηκε το 2007 με στόχο την σοβαρή ανάπτυξη του αθλήματος. Από το 2007 συμμετέχουμε με τους τριαθλητές μας σε όλους τους αγώνες της ομοσπονδίας με μεγαλύτερη διάκριση την συμμετοχή μας στο Βαλκανικό πρωτάθλημα τριάθλου 2010 και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία youth female.

Oι τριαθλητές μας έχουν στην διάθεση τους για προπόνηση κλειστή πισίνα 33 μέτρων, ποδήλατο και προπονητήριο στον χώρο του κολυμβητηρίου για indoor training, και πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο. Για τον ιατρική παρακολούθηση των αθλητών μας ο σύλλογος συνεργάζεται με εξειδικευμένο αθλίατρο, διαγνωστικό κέντρο για τις εξετάσεις και τέλος για τον απαραίτητο εξοπλισμό συνεργαζόμαστε με ποδηλατικό κατάστημα της περιοχής.

Oι τριαθλητές μας στην κολύμβηση προπονούνται στις ίδιες διαδρομές με τους κολυμβητές των αγωνιστικών κατηγοριών. Οι προπονήσεις της ποδηλασίας πραγματοποιούνται στον χώρο του παλιού Δυτικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό και στον παράδρομο της παραλιακής ζώνης στο Φάληρο ενώ για τις προπονήσεις του τρεξίματος έχουμε στην διάθεσή μας το στάδιο της Πρόνοιας στο Πέραμα και το Θεμιστόκλειο στο Κερατσίνι (και τα δύο με ταρτάν) και εναλλακτικά για τους τριαθλητές μεγαλύτερων κατηγοριών οργανώνουμε προπονήσεις στο άλσος της Νέας Σμύρνης και στο άλσος Συγγρού.

Υπεύθυνος προπονητής του τμήματος είναι ο Νίκος Σπυριδαντωνάκης (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κολύμβησης, προπονητής τριάθλου) με συνεργάτη τον Νίκο Κουμανταράκη (πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα κλασσικού αθλητισμού)

Επόμενος αγωνιστικός στόχος το πανελλήνιο πρωτάθλημα τον Οκτώβριο στο οποίο θα συμμετέχουμε με 5 τριαθλητές στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Κορασίδων Α’ και Παμπαίδων.

 

Πληροφορίες σχετικά με το τμήμα:        Σπυριδαντωνάκης Νίκος

Τηλ-φαξ 210-4962300

info@aekeratsinioy.gr

nikspiro@otenet.gr

www.aekeratsinioy.gr

www.facebook.com/AΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ