Αγώνας Δρόμου 9χλμ στην Γλυφάδα, 4 Δεκεμβρίου 2011

Ο Αθλητικός Τομέας του Κ.Α.Π.ΠΑ Δήμου Γλυφάδας διοργανώνει Λαϊκό   Αγώνα Δρόμου στις 4 Δεκεμβρίου 2011 ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π,μ στην παραλία  Γλυφάδας (3η μαρίνα πλησίον Παλαιού Δημαρχείου)

Η απόσταση είναι:

 • 600μ για τα δημοτικά
 • 1.500μ για τα Γυμνάσια-Λύκεια
 • 9.000μ για τους ενήλικες

 

 1. Η συμμέτοχη είναι ελεύθερη και με ιατρική ευθύνη των αγωνιζομένων.

Για το λόγο αυτό απαιτείται υπογεγραμμένη δήλωση συμμετοχής.

 1. Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011 στον Τομέα Αθλητικού του (Κ.Α.Π.ΠΑ) Δήμου Γλυφάδας (fax: 210-9626493 από 08.00-11.00)εγγράφως  e-mail στο: t.gounaridis@glyfada.gr, m.eleftheriadou@glyfada.gr και μια ώρα πριν τον αγώνα στην γραμματεία των αγώνων, ώστε κάθε  αγωνιζόμενος να παραλάβει τον αριθμό του και η συμμέτοχη του να θεωρηθεί έγκυρη.
 1. Θα υπάρχει παρουσία ιατρού και ασθενοφόρου για να προσφέρει υπηρεσίες σε περίπτωση άμεσης ανάγκης.
 1. Η αθλιοθετηση των αγώνων θα γίνει με την απονομή κυπέλου στον πρώτο νικητή κάθε κατηγορίας ,μεταλλίων στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας και την απονομή διπλωματών στους συμμετέχοντες.
 1. Οι αγώνες είναι υπό την αιγίδα της ΕΑΣ-Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Πειραιά και θα υπάρχουν επίσημοι κριτές και γραμματεία.
 1. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 9626493

 

 

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 1. Την παραμονή του αγώνα θα πρέπει να αποφεύγετε τις έντονες σωματικές προσπάθειες και την πολυφαγία ενώ το βραδύ πρέπει να κοιμηθείτε νωρίς, για να έχετε δυνάμεις κατά την διάρκεια του αγώνα.
 1. Τις 2 τελευταίες μέρες, τα γεύματα σας να περιέχουν σε μεγαλύτερο ποσοστό υδατάνθρακες(μακαρόνια-ρύζι).
 1. Την ημέρα του αγώνα να πάρετε το πρωινό σας , τουλάχιστον 3 ώρες πριν την

εκκίνηση.

Ντυθείτε με :

 • Μια αθλητική φανέλα.
 • Ένα σορτσάκι η φόρμα
 • Αθλητικά παπούτσια μαλακά χωρίς να σας χτυπούν..
 1. Μη λάβετε μέρος όσοι έχετε πρόβλημα με την υγεία σας (Καρδιακά, έντονα αναπνευστικά γρίπη-κρυολογήματα).
 1. Κάντε καλή προθέρμανση.
 2. Κάντε σωστή κατανομή δυνάμεων σ΄’ολη τη διάρκεια του αγώνα. Εφαρμόστε μια προσωπική τακτική αγώνα.
 1. Μην ξοδεύετε όλες σας τις δυνάμεις στην αρχή, κάνοντας μια γρήγορη εκκίνηση.
 1. Αποφεύγετε τις πολλαπλές και απότομες αυξομειώσεις-προσπεράσεις.
 2. Όταν τερματίσετε, μη σταματήσετε απότομα, περπατήστε μερικά μετρά.
 3. Αν νιώσετε ζάλη, τάση για εμετό, πόνο στο στήθος η έντονη δύσπνοια διακόψτε αμέσως την προσπάθεια σας και απευθυνθείτε στο  γιατρό που θα υπάρχει σε όλη την αγωνιστική σας προσπάθεια.

 

About triathlonworld

Ο κ. Γιάννης Ψαρέλης είναι από τα ιστορικά στελέχη του Τριάθλου στη χώρα μας έχοντας παρακολουθήσει και συμμετέχει έντονά στη διοικητική ανάπτυξη του αθλήματος. Χρόνια μέλος των εθνικών ομάδων ,εκπρόσωπος των αθλητών στην τεχνική επιτροπή του αθλήματος, υπεύθυνος χάραξης των διαδρομών αγώνων της Ομοσπονδίας μεταξύ των οποίων και της Ολυμπιακής διαδρομής του 2004 στη Βουλιαγμένη,έχει διατελέσει γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Τριάθλου και εκπρόσωπος αυτής στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Έχει πληθώρα προπονητικών πιστοποιήσεων στα αθλήματα αντοχής από εθνικές ομοσπονδίες και συνδέσμους προπονητών. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τριάθλου τόσο για Διοργανωτές Αγώνων όσο και κριτές. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολυήμερα σεμινάρια για διοργανωτές αγώνων στη Λοζάνη κάτω από την εποπτεία της ΔΟΕ. Έχει σπουδάσει Χημεία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει τους εξής πανεπιστημιακούς μεταπτυχιακούς τίτλους : Αθλητική Διοίκηση (Παν.Lyon1-Masters in Sport Organisations Management – πρόγραμμα αναγνωρισμένο από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή), Αθλητική Διοίκηση (Παν. Leicester), Διοίκηση Επιχειρήσεων (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών- Executive MBA), Μάρκετινγκ & Επικοινωνία (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών -MSc in Marketing and communication with New Technologies). Προπονητής Τριάθλου Προπονητής Τριάθλου Ο κ.Γιάννης Ψαρέλης έχει διατελέσει Διοικητικός Υπεύθυνος καθώς και Υπεύθυνος Στρατηγικής & Ανάπτυξης στο Sports Excellence (πρόγραμμα που πραγματοποιείται υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α’ Ορθοπαιδικής Κλινικής του ΕΚΠΑ, όντας εγκεκριμένο κέντρο από τον Διεθνή Σύνδεσμο Κέντρων Υψηλού Αθλητισμού) έχοντας την επιστημονική επίβλεψη μέχρι και 1800 επίλεκτων αθλητών και αθλητριών προεθνικών και εθνικών ομάδων έως 18 ετών καθώς και των μελών της Προ-Ολυμπαικής προετοιμασίας για τους ΟΑ του Τόκυο (με μνημόνιο συνεργασίας με την ΕΟΕ). Σε επίπεδο ακαδημαϊκό/ ερευνητικό με σημείο αναφοράς μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές ασχολείται κυρίως με την επίδραση των προϊόντων νεοπρενίου/ wetsuit στην κολύμβηση τριαθλητών καθώς και με την μεγιστοποίηση της απόδοσης των αθλητών στο mixed relay του Τριάθλου. Από το 1990 συμμετέχει ως εισηγητής σε πλήθος εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης προπονητών, καθηγητών Φυσικής Αγωγής, γονέων αλλά και αθλητών είτε αναπτύσσοντας τεχνικά θέματα που αφορούν το Τρίαθλο είτε θέματα που αφορούν την ηθική στον αθλητισμό και το αντι-ντόπινγκ. Αρθογραφεί σε πλήθος αθλητικών ιστοσελίδων και περιοδικών σε θέματα που αφορούν την προπονητική, τους κανονισμούς του Τριάθλου ή θέματα ηθικής/ κοινωνιολογίας του αθλητισμού. Ο ίδιος σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς (Ομοσπονδίας, Σωματείων και Αθλητικών Οργανισμών των Δήμων) από το 1990 έως σήμερα έχει σχεδιάσει και διοργανώσει έχοντας την επίβλεψη πάνω από 50 αγώνων σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Χανιά, Ρέθυμνο, Τρίπολη, Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Πιερία κ.λπ.)